Gündem
05 Tem 2011 13:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:32

FUTBOL'UN PATRONLARI “FUTBOLU AĞLATAN ADAM”I ANLATTI

İzleyenleri Türk Futbol Tarihi'ne keyifli bir yolculuğa çıkaran ödüllü spor belgeseli Güzel Oyun, ölüm yıldönümünde Futbol Federasyonu eski Başkanı Hasan Doğan'ı anıyor&...

Güzel Oyun’da bu hafta; Mahmut Özgener, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Adnan Polat, Şenes Erzik, Fatih Terim, Göksel Gümüşdağ, Arda Turan, Emre Aşık, Rüştü Reçber, Ethem Sancak, Mustafa Karaalioğlu, Hakan Can, Serkan Korkmaz, Gökhan Dinç, Levent Kızıl, Selim Doğan bir araya geliyor; “Futbolu Ağlatan Adam” Hasan Doğan’ı anlatıyor.  3 Yıl önce hayatını kaybeden Futbol Fedarasyonu’nun eski Başkanı Hasan Doğan’ın hayatı, ailesi, dostlarının anlatımıyla izleyenlerle buluşuyor.
 
Futbol Federasyonu’ndaki kısa süreli başkanlık döneminde A Milli Takımımızın önemli bir başarısına da tanıklık eden ve başarının ardından eşiyle yaşadığı sevinç görüntüleri ile hafızalara kazınan Hasan Doğan’ın hayatı Güzel Oyun’un özel bölümüyle ekranlara geliyor.
 
Evren Göz’ün sunduğu ve Fatih Çevik'in hazırladığı Güzel Oyun, Hasan Doğan’ın yaşam öyküsünü, futbol sevdasını ailesinin ve dostlarının anlatımlarıyla yeniden ekrana taşıyor.
 
Güzel Oyun, Salı akşamı 20.00’de 24 ekranında.