Futbolun efsane ismi Ballack’ın oğlu öldükten sonra yaptığı hareket oldu! ‘Sen nasıl babasın?..’

Alman futbolunun efsane ismi Ballack, geçtiğimiz yıl bisiklet kazasında hayatını kaybeden oğlu Emilio'nun eski kız arkadaşıyla sevgili oldu. Bu olay sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu.

Futbolun efsane ismi Ballack’ın oğlu öldükten sonra yaptığı hareket oldu! ‘Sen nasıl babasın?..’ - Sayfa 1

Bayer Leverkusen ve Bayern Münih formalarıyla Alman futbolunun bir dönemine damga vuran ve Chelsea ile Premier Lig'de de boy gösteren efsane futbolcu Michael Ballack’ın, 18 yaşındayken ATV kazasında ölen oğlunun, 21 yaşındaki model arkadaşı Sophia Schneiderhan ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

119
Futbolun efsane ismi Ballack’ın oğlu öldükten sonra yaptığı hareket oldu! ‘Sen nasıl babasın?..’ - Sayfa 2

Eski Alman futbolcu Michael Ballack, 5 Ağustos 2021'de Portekiz'de yaşanan bir bisiklet kazasında trajik şekilde hayatını kaybeden oğlu Emilio'nun 21 yaşındaki model sevgilisi Sophia Schneiderhan ile birlikte görüntülendi.

219
Futbolun efsane ismi Ballack’ın oğlu öldükten sonra yaptığı hareket oldu! ‘Sen nasıl babasın?..’ - Sayfa 3

ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Alman basınından Bild'de yer alan habere göre Emilio'nun ölümünün ardından yakınlaşan çift, halk arasında öpüşürken görüntülendi ve mutlu bir birliktelik yaşıyor.

319
Futbolun efsane ismi Ballack’ın oğlu öldükten sonra yaptığı hareket oldu! ‘Sen nasıl babasın?..’ - Sayfa 4

İkilinin arkadaşları Bild'e yaptıkları açıklamada çiftin aralarındaki 24 yaşı sorun etmediğini vurgularken, her iki isim de birlikteliklerine dair bir açıklama yapmaktan en azından bu aşamada kaçındı.

419