Gündem
03 Eyl 2010 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

FUTBOLDAN EN FAZLA ANLAYAN YAZAR! İŞTE O ANKET! İŞTE SONUÇ!

Dünya Kupası anketinde doğruya en yakın tahmini yapan yazar kim?

Futboldan en anlayan yazar

Sıcak Nal dergisinin Dünya Kupası anketinde doğruya en yakın tahmini yapan yazar, Pazartesi günü törenle ödül heykelciğini alacak. Dergi, Dünya Kupası sırasında 22 edebiyatçıya ‘Sizce Dünya Kupası’nda finali kim oynayacak ve skor ne olacak?’ diye sordu. Sıcak Nal’ın anketine doğruya en yakın cevabı veren kişi ise hiç sürpriz bir isim değil, hem yayıncı, hem çevirmen hem yazar hem de futbol yazıları yazan, kitapları olan bir isim, Tanıl Bora.

Tanıl Bora’nın tahmininde yer alan Almanya ve İspanya, finalde değil ama yarı finalde karşılaştı. Böylece ‘doğruya en yakın tahmin’i yapan Tanıl Bora’da ödülü haketti. Aynı zamanda Radikal’in spor yazarlarından biri olan Tanıl Bora’ya, futbol konusundaki hedefe yakın atışı dolayısıyla, sanatçı Gökçe Erhan’ın tasarladığı özel bir heykelcik verilecek. Heykelciğin ‘futboldan en iyi anlayan yazar’a verileceği tören, Pazartesi günü, Londra Oteli’nin terasında gerçekleşecek.
Ankette Hatice Meryem, Aslı Erdoğan, Akif Kurtuluş, Süreyyya Evren, Küçük İskenden Ahmet Soysal gibi isimler tahminde bulunmuş, kupayı herkesin bildiği gibi Hollanda’yla final maçı yapan İspanya kazanmıştı.

radikal.com.tr