Gündem
26 Eyl 2014 15:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

Futbolda hakemin sıktığı sprey yasaklandı!

2014 Dünya Kupası'nda uygulanmaya başlanan, Türkiye'de de bu sezondan itibaren kullanılan 'kaybolan köpük boya'...

2014 Dünya Kupası'nda uygulanmaya başlanan, Türkiye'de de bu sezondan itibaren kullanılan 'kaybolan köpük boya' kanserojen madde bulundurduğu gerekçesiyle Almanya'da yasaklandı.

Gaziantepspor maçında yaptığı topuk pası nedeniyle kendisini eleştiren Emre belözoğlu ile tartışan Emenike, daha sonra Fenerbahçe taraftarlarınca yuhalanmıştı. O da taraftarlara dönerek elleriyle karşılık vermişti. Bu yaşananlar Başkan Aziz Yıldırım’ı çılgına çevirdi.

AMK Spor'da yer alan habere göre; ikilinin olaylar sonrası yaptığı görüşmede, inanılmaz diyalogların yaşandığı ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım, Nijeryalı futbolcuya karşı son derece sinirliydi.   

Sarı-lacivertli kulübün bir numarasının, “Bavulunu topla git! F.Bahçe taraftarına karşılık veremezsin. Bu yaptığın hareketin mantıklı bir açıklaması yok” dediği iddia edildi. Emenike duydukları karşısında adeta şoke oldu. Yıldız oyuncu, “Sorry Başkan, sorry Başkan” diyerek Yıldırım’dan özür diledi. Başkan, “Bir daha böyle bir harekette bulunursan seni bu kulüpte 1 dakika bile tutmam. Burada aldığın paraları da rüyanda görürsün” karşılığını verdi ve Emenike görüşmeden ayrıldı.

Daha sonra Nijeryalı futbolcu, hemen FB TV mikrofonlarına açıklama yaptı ve taraftarlardan özür diledi. Emenike’nin buradaki konuşmalarında tartıştığı Emre’den özür dilememesi dikkati çekmişti. Yıldız forvet, “Tamamen kazanma hırsından kaynaklanan bir olaydı. Bütün Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Onlara karşılık vermemem gerekiyordu” demişti.