Spor
26 Mayıs 2023 09:16 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2023 09:21

Futbolcuları taciz eden modele hapis şoku!

Premier Lig’de forma giyen yıldız oyunculardan bazıları, sosyal medya fenomeni tarafından tacize uğradı. Futbolcuların korkulu rüyası olan ‘Şeytan Bebek’ lakaplı model, paylaştığı gönderilerden sonra şok bir hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Orla Melissa Sloan, bir defaya mahsus buluşmalarının ardından Chelsea yıldızıyla yaptığı görüşmeleri telefondan ifşa etmesinden sonra hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Kendisine "Şeytan Bebek" adını veren 22 yaşındaki Sloan, 26 yaşındaki Ben Chilwell ve 21 yaşındaki Brighton'dan Billy Gilmour'u da hedef aldı. Sloan, Instagram sayfasında artık 81.000 takipçisi olan bir fenomen olarak dikkat çekiyor.

 

MOUNT VE CHİLWELL'İN KORKULU RÜYASI

Chilwell ile partide buluştuktan sonra Mount ile birlikte olan model, yaklaşık altı ay boyunca Chelsea’nin yıldızıyla iletişim halinde kaldı. Sloan daha sonra, Mount’un attığı mesajları ifşa ederek sosyal medyada büyük bir ilgi çekmeye başladı.

Sloan, Mount’a, "Özür dile, yoksa şeytan bebekle tanışacaksın!" tehdidinde bulundu. Mount, onunla iletişime geçmeyince Chelsea’nin antrenman sahasına geleceği konusunda endişeye kapılmıştı.

 

"TAMAMEN HAYALİ!"

Chelsea yıldızına sadece mesaj atmakla yetinmeyen Sloan, Gilmour'u Mount ile ilgili mesaj yağmuruna tuttu. Ayrıca diğer kadınlarla Chilwell'in kolajlarını oluşturmak için kullandığı bir Instagram hesabı açtı. Takipçi, taciz kampanyası sırasında ailesini ve arkadaşlarını "tamamen hayali" paylaşımlarda etiketledi.

Ayrıca 20-29 Ekim tarihleri arasında Chilwell'i şiddet uygulamadan taciz etmekten de suçunu kabul etti. Davanın ardından yorum yapmayı reddeden influencer, 20 Haziran'da cezaya çarptırılacak.