Spor
15 Şub 2024 00:56 Son Güncelleme: 15 Şub 2024 00:57

Futbol dünyası şokta! Ünlü futbolcu hayatını kaybetti

Meksika 1. Ligi ekiplerinden FC Juarez'de kariyerini sürdüren Meksikalı futbolcu Diego Chavez geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.


Futbol dünyası Meksika'dan gelen acı haberle adeta sarsıldı.

Meksika basınından Azteca Deportes'te yer alan habere göre; Meksika 1. Lig ekiplerinden FC Juarez'de forma giyen Diego Chavez'in geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi.

Chavez'in kulübünden yapılan açıklamada çarşamba sabahı gerçekleşen trafik kazasında Diego Chavez'in 28 yaşında hayatını kaybettiği belirtildi.

FC Juarez'den yapılan açıklamada, "Puma lakaplı futbolcumuz Diego Chavez'in bu sabah bir araç kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle sizlerle paylaşıyoruz. Bu zor günlerde tüm sevenlerine başsağlığı mesajlarımızı ve sevgilerimizi iletmek istiyoruz. Bugün büyük ailemizin değerli bir üyesine veda etmek zorunda kaldık. Diego her zaman bizimle birlikte olacak" ifadeleri kullanıldı.

Meksikalı milli futbolcu Carlos Salcedo da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Ailesine sabırlar dilerim. Seni her zaman o neşeli halinle hatırlayacağım" notunu düştü.

28 yaşındaki futbolcu bu sezon FC Juarez formasıyla Meksaika Ligi'nde toplamda 19 karşılaşmada sahaya çıkmış ve 1 gol - 1 asistlik performans sergilemişti.