Gündem
25 Oca 2019 00:26 Son Güncelleme: 25 Oca 2019 00:34

Beşiktaş'ın eski kalecisi evinde ölü bulundu

Bir dönem Beşiktaş'ın kalesini koruyan Göksel Gencer'in evinde ölü bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor'da da forma giymiş olan eski kaleci Göksel Gencer (45), evinde ölü bulundu.

Mersin'in Silifke ilçesinde yaşayan Gencer'den dün akşamdan bu yana haber alamayan babası Muammer Gencer, oğlunun evine gitti. Kapıyı zorlayarak açan baba Gencer, oğlunu yatağında hareketsiz buldu.

Haber verilmesi üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekipleri, eski kaleci Gencer'in vefat ettiğini belirledi.

İlk incelemede kalp krizi geçirdiği belirtilen Gencer'in Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi sonucunda ölüm nedeni kesinleşecek.

Göksel Gencer'in yarın toprağa verileceği bildirildi.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Beşiktaş Kulübü, 44 yaşında vefat eden eski kaleci Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Ümit Milli Takım eski kalecilerinden, Samsunspor ve Beşiktaş başta olmak üzere birçok kulüpte forma giyen, kaleci antrenörü Göksel Gencer'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Göksel Gencer'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.
Beşiktaş Kulübünün açıklamasında ise, "Eski futbolcumuz Göksel Gencer'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

GÖKSEL GENCER KİMDİR?

26 Temmuz 1974 Konya doğumlu olan Göksel Gencer, 1 Temmuz 2009 tarihinde Yimpaş Yozgatspor forması ile futbola veda etmişti. Mersin Polisgücü'nde başladığı kariyerini Samsunspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu ve Yimpaş Yozgatspor'da sürdürmüştü. 8 yıl Samsunspor forması giydikten sonra 2003 yılında Beşiktaş'a transfer olan Göksel Gencer, Oscar Cordoba'nın yedeği olmuş ve siyah beyazlı kulüp ile 100. yılda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.