Gündem
21 Ağu 2012 16:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:02

FUTBOL CAMİASI HAİN SALDIRIYI KINADI!

Futbol camiası, Gaziantep Şehitkamil İlçesi'ndeki Karşıyaka Polis Merkezi'nin önünde gerçekleştirilen hain saldırıyı kınadı.

Futbol Federasyonu’nun ve kulüplerin internet sitelerinde yayınlanan kınama mesajları şöyle;

TFF: "Acımız Büyük!"

Gaziantep Şehitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi’nin önünde, bomba yüklü bir aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu, 8 vatandaşımızın yaşamını yitirirken, 60’tan fazla vatandaşımız da yaralandı.
Bu saldırıları kınarken, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar; tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE: "GAZİANTEP’TEKİ TERÖRİST SALDIRIYI LANETLİYORUZ"

Gaziantep metropol Şehitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi’nin önünde, bomba yüklü bir aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, bir çoğu ağır olmak üzere 60’tan fazla vatandaşımızın da yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ve tepkiyle öğrendik.

Tüm yurtta bayram sevincinin yaşandığı bu günlerde önce Hakkari, ardından da Gaziantep’te gerçekleştirilen bu hain ve kalleş terörist saldırıları lanetliyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar; başta yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınları olmak üzere tüm Ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

GALATASARAY: "TERÖRÜ BİR KEZ DAHA NEFRETLE VE ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Gaziantep’te Karşıkaya Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini, çok sayıda vatandaşımızın da yaraladığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu saldıralar şüphesiz ki hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; Türk Ulusuna başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

TRABZONSPOR: "TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ"

Gaziantep metropol Şehitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi’nin önünde, bomba yüklü bir aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, bir çoğu ağır olmak üzere 60’tan fazla vatandaşımızın da yaralandığı haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Yapılan bu hain saldırıyı lanetliyoruz.

Hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

GAZİANTEPSPOR: "HAİN SALDIRIYI LANETLİYORUZ"

Şehrimizde Karşıyaka Polis Merkezi yakınlarında teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği hain saldırı sonucu 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Yapılan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

MANİSASPOR: "BU HAİN VE KALLEŞ TERÖRİST SALDIRIYI LANETLİYORUZ"

Gaziantep Şehitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi’nin önünde bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini, 64 vatandaşımızın da yaraladığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Ramazan Bayramı sevincinin yaşandığı günlerde gerçekleştirilen bu hain ve kalleş terörist saldırıyı lanetliyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar; başta yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınları olmak üzere tüm Ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

ORDUSPOR: "TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ"

Gaziantep’te yaşanan Terör saldırısını nefret ile lanetliyoruz.

Gaziantep Karşıyaka Polis karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç ile teröristler tarafından gerçekleştirilen patlamada ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda vatandaşımızında yaralandığını derin bir üzüntü ve keder ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Yurdumuzda bayramın mutluluğunun yaşandığı bu günde, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü zedeleme hedefinde olan bu saldırı asla amacına ulaşmayacaktır.

Gaziantep’te yaşanan hain saldırıyı lanetliyerek, yaşamını yitiren Vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, Yakınlarına ve Ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

MERSİN İDMAN YURDU: "TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ"

Gaziantep şehrinde yapılan terör saldırısı sonucu 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda vatandaşımızın ise yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."