Televizyon
15 Mar 2016 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:24

Füsun Demirel'e şok haber! atv'de yayınlanan diziden kovuldu!

Türk sinemasının emektar oyuncusu Füsun Demirel, gerilla açıklaması nedeniyle ATV'de rol aldığı diziden kovuldu.

"Gerilla annesini oynamak istiyorum" diyen Füsun Demirel, gelen tepkiler üzerine ATV'deki "Aile İşi" adlı dizinin kadrosundan çıkarıldı.

Züğürt Ağa ve Uçurtmayı Vurmasınlar gibi Türk sinemasında yer edinmiş filmlerde rol alan ve Türkiye sinemasında bir döneme damga vuran oyunculardan Füsun Demirel verdiği röportaj nedeniyle rol aldığı dizi kadrosundan çıkarıldı.

BÜYÜK TEPKİ ALDI

Demirel, pazar günü Cumhuriyet'e verdiği röportajda 'Dağa çıkacaktım babam engel oldu' ve 'Ben bir gerillayı ya da gerilla annesini oynamayı çok istiyorum' açıklamasında bulunmuş ve açıklamaları tepki toplamıştı.

ATV DİZİSİNDEN KOVULDU

Füsun Demirel açıklamaları nedeniyle ATV’de yayımlanan NTC Medya yapımı “Aile İşi” dizisi kadrosundan çıkartıldı.

DİZİSİ YAYIN AKIŞINDAN ÇIKARILDI

Pazar günü yayımlanan söyleşisi nedeniyle dizisi bu hafta ATV tarafından yayın akışından çıkarılan usta oyuncu diziden çıkarıldı.

YENİ BİR AÇIKLAMAYLA SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRMİŞTİ ANCAK...

Gelen tepkilere dayanayan oyuncu dün "Yargısız infaz yapıldı, gerilla derken PKK'yı kastetmedim" açıklamasında bulundu ve kendisini şu sözlerle savundu.

"GERİLLA DERKEN PKK'YI KASTETMEDİM"

''Gerilla, yaratılmaya çalışılan algı gibi; sadece PKK ile özdeş bir kavram değildir.Dünya tarihinde birçok mücadele alanında gerillalar vardır, bu röportajda salt bir mücadele alanını örnek vererek gerilla olmak istiyorum demedim. Tam da bu noktada, bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş, ülkesinin kurtuluşu için savaşmış milis kadınlardır''.