Magazin
23 Mayıs 2021 15:39 Son Güncelleme: 23 Mayıs 2021 16:42

Funda Aksu'dan Mehmet Ali Erbil açıklaması

Kaçış sendromu nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil'in birkaç gün önce yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ünlü şovmenin (64) 'sevgilim' diyerek Instagram profilinden ilan ettiği, kendisinden 40 yaş küçük Funda Aksu'dan (24) iddialar üzerine flaş bir açıklama geldi.

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018 tarihinde evinin banyosunda ayağı kayarak düşmüştü. Kırılan kaburgalarının akciğer zarını yırtması iç kanamaya neden olmuştu.

Uzun yıllardır mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince ünlü şovmen, aylarca yoğun bakımda kalmıştı. Erbil, artık kötü günleri geride bıraktı.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI 

Daha önce aşkı aradığını ve bir adayın da olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil'in birkaç gün önce yeni sevgilisi ortaya çıktı. Son olarak "Kadınların peşini bırakmadığı" açıklamasıyla magazin gündemine gelen 64 yaşındaki şovmenin, İzmirli iş insanı Funda Aksu ile aşk yaşadığı konuşulmuştu.

Bu haberlerin ardından ünlü şovmen, 559 bin takipçisi bulunan Instagram hesabındaki profil resmine Funda Aksu ile çekilmiş bir karesini koyarak, aşk iddialarını doğrulamıştı.

ERBİL'DEN İLK AÇIKLAMA

Hakkında çıkan aşk iddiaların ardından posta.com.tr’ye konuşan Mehmet Ali Erbil, “Kendisi değer verdiğim bir hanımefendi” yorumunda bulunmuştu.

FUNDA AKSU SESSİZLİĞİNİ BOZDU 

Tüm bu yaşananların ardından Erbil ile aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu sessizliğini bozdu. 2. Sayfa'ya sosyal medya üzerinden ulaşan Aksu, “Sadece telefonla görüntülü görüştük, hiç yan yana gelmedik. Herhangi bir aşk söz konusu olamaz" ifadelerini kullanmış.

Aksu, sözlerine "Kendisi yaşça büyük benden. Profil resmi kendisi yapmış kolajla, görüşmedim. O yüzden mümkün değil böyle bir şey” diye devam etmiş.

PROFİL FOTOĞRAFINI DEĞİŞTİRDİ 

Mehmet Ali Erbil'in Instagram profiline koyduğu Aksu'nun yer aldığı kareyi değiştirmesi ve kendi tek fotoğrafını koyması da dikkat çekti.