Magazin
09 Eki 2021 15:26 Son Güncelleme: 09 Eki 2021 16:32

Fulya Soybaş’tan Mehmet Ali Erbil’e Ece Ronay eleştirisi! ‘Bunun adı direkt taciz...’

Orkun Ün ve Fulya Soybaş, ‘Ne Diyorsun!’ adındaki programla Hürriyet Youtube kanalında sevenleriyle buluşmaya başladı. Gündem yaratan olayların yorumlandığı ve magazinin nabzının tutulduğu programın ilk bölümünde birbirinden ilginç gündemler işlendi.

Kelebek köşe yazarı Orkun Ün ve Hürriyet'te Türkiye Bunu Konuşuyor köşesini yazan Fulya Soybaş, ‘Ne diyorsun!’ adındaki program ile Hürriyet Youtube kanalında takipçileriyle buluşmaya başladı. İkili, haftanın bir günü yayınlanacak programda gündem yaratan olayları yorumlayarak magazinin nabzını tutuyor.

İlk bölümü bugün yayınlanan ‘Ne diyorsun!’ adlı programda Mehmet Ali Erbil hakkındaki taciz iddiaları, Seda Sayan’ın sosyal medya fenomenleriyle ilgili çıkışı, Fulya’daki rezidansta darp edilen şarkıcı ve Coşkun Sabah’ın gündem yaratan sözleri ele alındı.

“BU DİREKT TACİZ...”

Programda en çok dikkat çeken bölüm ise Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil arasında yaşananların konuşulduğu anlar oldu.

Orkun Ün, Ronay’ın son klibinde yer alan Erbil’i gördüğünde şaşırdığını belirtirken “Herhalde aralarında abi-kardeş, dostluk ilişkisi var diye düşündüm. Ama meğerse yokmuş” ifadelerini kullandı.

Fulya Soybaş ise konuyla ilgili şöyle konuştu: “Bu direkt taciz. Duygusal taciz cinsel taciz kadar önemli olduğunu düşünüyorum.”

İşte Orkun Ün ve Fulya Soybaş’ın birlikte sunduğu o program...