Televizyon
13 Tem 2021 11:09 Son Güncelleme: 13 Tem 2021 11:34

Fulya Öztürk gündüz kuşağına resmen başladı! Reytinglerde ne yaptı?

FOX ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan ‘Fulya ile Umudun Olsun’ programı daha ilk bölümden ilgiyle izlendi. Dertlere derman olmak ve çözüm bulmak için başlayan programın reyting sonuçları da geldi.

Yapımını Karga Film’in, yapımcılığını Erhan Öz’ün, içerik uygulayıcılığını Kebriye Koç’un ve genel koordinatörlüğünü Gökhan Bektaş’ın üstlendiği ‘Fulya ile Umudun Olsun’ programı, 12 Temmuz Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara geldi. Yönetmen koltuğunda Seda Cam Ülgen'in oturduğu programın sunuculuğunu ise CNN Türk ekranlarının başarılı muhabiri Fulya Öztürk üstleniyor.

Uzman konukların yorumlarıyla eşlik ettiği programın reyting sonuçları da geldi.

TOTAL’E 33. SIRADAN GİRİŞ YAPTI

Fulya Öztürk’ün sunuculuğunu üstlendiği program TOTAL’de ilk 100 sıralamasında 33. sırada yer aldı ve reyting pastasının yüzde 0,82’sine sahip oldu.       

AB'de yer almayan program 20 yaş ve üzerindeki ABC1 sosyo-ekonomik statü grubuna mensup bireylerden oluşan 20+ABC1 grubuna ise 36. sıradan giriş yaptı ve yüzde 0,66’lık bir reytinge ulaştı.

HAFTAİÇİ HER GÜN İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

İlk bölümü 12 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelen olan ‘Fulya ile Umudun Olsun’ hafta içi her gün saat 16.30’da FOX’ta izleyici ile buluşuyor.