Medya
18 Mar 2023 12:00 Son Güncelleme: 18 Mar 2023 12:16

Fulya Öztürk deprem bölgesinden seslendi! ‘Tek isteğim var…’

Fulya Öztürk, deprem bölgesinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. “40 gün önce evden çıktım bir daha girmedim” diyen Fulya Öztürk, “Tek isteğim var birbirimize daha çok sarılalım. Bir olalım” ifadelerini kullandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem büyük yıkımlara, binlerce can kaybına neden oldu. Yaşanan büyük felaketin ardından Türkiye tek yürek olarak yaraları sarmak için canla başla çalıştı.

“BEN HALA 6 ŞUBAT’TAYIM…”

İlk günden bu yana bölgede bulunan ve yaşanan gelişmeleri ekrandan tüm Türkiye ile paylaşan CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

“40 gün önce evden çıktım bir daha girmedim. Ben hâlâ 6 Şubat’tayım” diyen Fulya Öztürk, sözlerinin devamında ‘Tek isteğim var bir olalım’ çağrısında bulundu:

“Saçlarım beyazladı yüzüme gözüme kalbime hüzün oturdu. Gördüklerim duyduklarım ve hissettiklerimi anlatamıyorum hala… Beni düşünmeyin ben yürekten buradayım… Bir gazeteci bir yurttaş bir kardeş gibi… Tek isteğim var birbirimize daha çok sarılalım. Bir olalım.”

İşte o paylaşım…

ETİKETLER
#fulya öztürk