Gündem
27 Eki 2021 19:50 Son Güncelleme: 27 Eki 2021 20:03

Fulya ile Umudun Olsun ekibi kayıtlara ulaştı! İş kazası dosyası cinayet soruşturmasına dönüştü!

FOX TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında iş kazası denilerek başlanan Mesut Tarhan’ın şüpheli ölümü, program ekibinin ulaştığı kayıtlar neticesinde cinayet soruşturmasına dönüştü.

Fulya Öztürk’ün sunduğu FOX TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında günlerdir 25 yaşındaki inşaat işçisi Mesut Tarhan’ın ölümü ardındaki soru işaretlerini ekrana getiriliyordu. Mesut Tarhan, 13 Kasım 2020 günü Trabzon Vakfıkebir’de çalıştığı inşaattan düşerek yaşamını yitirmişti.

 Kayıtlara iş kazası olarak geçen soruşturmaya Fulya ile Umudun Olsun ekibi iki görgü tanığının açıklamaları ile başladı. İki tanık o gün inşaattan önce kavga seslerinin yükseldiğini ardından Mesut Tarhan’ın 2. kattan yere düştüğünü anlattı.

 Görgü tanıklarının iddiasına göre yerde yatan Mesut Tarhan’ın üzerinden cep telefonları alındı ve ardından da inşaat çalışanları keser aramaya başladı.

 EKİP CEP TELEFONU KAYITLARINA ULAŞTI

Fulya ile Umudun Olsun ekibi önce 11 aydır kayıp cep telefonlarına ulaştı ardından da cinayet silahı olduğu iddia edilen kayıp kesere.

 BAŞSAVCILIK CİNAYET SORUŞTURMASINA ÇEVİRDİ

 Tüm bu delillerin ışığında Trabzon Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcılığı iş kazası soruşturmasını cinayet soruşturmasına çevirdi.

 

Şimdi gözler Vakfıkebir Cumhuriyet Savcılığı’nın atacağı adımlarda...