Medya
16 Tem 2021 13:58 Son Güncelleme: 16 Tem 2021 14:15

Fuat Uğur yapımcısını tebrik etmişti! Mahrem dizisinden FETÖ’nün STV’si çıktı

Toplam 10 bölümden oluşan ‘Mahrem’ belgeseli ile ilgili ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

TRT’nin büyük reklamlarla duyurduğu toplam 10 bölümden oluşan Mahrem belgeselinin ilk iki bölümü ekranlara geldi. Ancak FETÖ'nün Işık Evleri'nin anlatıldığı bölümde evin kütüphanesinde, İhlas grubuna ait Hakikat Kitabevi'nin çıkardığı kitapların yer alması Işıkçılar Tarikatı’nın tepkisini çekti.

SANAT YÖNETMENİ DETAYI ŞOK ETTİ

Belgeselin yapımcısı Halis Cahit Kurutlu ise sıkıntının sanat yönetmeninden kaynaklandığını belirterek özür diledi. Bugün ortaya çıkan gerçek ise herkesi şaşırttı.

‘KRİPTO FETÖ’CÜ’ ÇIKIŞI

Odatv'de yer alan habere göre Türkiye Gazetesi yazarlarının belgesele yönelik tepkileri, gelen özrün ardından da dinmedi. Gazetenin yazarı Fatih Selek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TRT’nin Mahrem belgeselinde sanat yönetmeni olan Fatih Amal’ın, daha önce FETÖ’nün yayın organı STV’nin dizinlerinde görev aldığını söyledi.

Amal, şu ifadeleri kullandı:

“Birinci FETÖ'nün propagandasının yapıldığı, STV'nin subliminal mesajlarıyla ünlü "Nizama Adanmış Ruhlar" dizisi.

Diğeri FETÖ'nün deşifre edildiği TRT'nin "Mahrem" belgeseli.

Ortak noktaları mı?

Sanat yönetmeni!

Şu Hakikat'in kitaplarını FETÖ rafına koyduğu için kovulan kişi!”

 

FUAT UĞUR: ‘İBRETLİK BİR OLAY…’

Dün, yapımcıyı tebrik eden Fuat Uğur ise bugün yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Vay be... FETÖ bitmedi ve kriptolarıyla hâlâ faaliyette dediğimiz zaman yine 15 Temmuz öncesi gibi ‘Yaa ne FETÖ'ymüş be kardeşim’ diyenler için ibretlik bir olay. Dumanı üstünde...”

 

Işıkçılar Tarikatı’nın yayın organı Türkiye Gazetesi’nin yazarı Fuat Uğur dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Halis Cahit Kurutlu’yu tebrik etmiş ve “Bir insanın samimiyeti ancak böyle anlaşılır. Yarım ağız değil, açıkça özür dileyerek, net ve şeffaf biçimde durumu anlatıp gerekli düzeltmeyi de yaptıkları için içten bir duyguyla alkışlıyorum Halis beyi” ifadelerini kullanmıştı.