Medya
27 Oca 2017 15:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:26

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Mücahit'e satıldınız mı?

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, bugünkü yazısında İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ören'le ilgili iddialar ortaya attı.

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, hükümete yakın yazarlar Cem Küçük ve Fuat Uğur’a seslenerek “Nuh Albayrak’ı dinleyin ve Mücahit’in 13 Temmuz günü atığı Tweet’i sorgulayın bakalım” dedi.

Sabahattin Önkibar, bugünkü yazısında “Fuat Uğur ile Cem Küçük, Mücahit’e satıldınız mı?” diye sorarak İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ören'le ilgili iddialar ortaya attı.

“SARAY TARAFINDAN GÖZDEN ÇIKARILMIŞ DENİLEBİLİR”

“Türkiye gazetesi günlerdir manşetten Kamu Bankalarını dövüyor ki bunlardan biri Ziraat Bankası’dır” diyen Önkibar şöyle devam etti:

“Türkiye gazetesi malum açıktan hükümet yanlısı. Tablo bu iken yapılan bu alehte yayınlar muhtemeldir ki o kamu bankaların İhlas Grubu’ndaki şirketlerle ilişkisi sebebiyledir. Bütün kamuoyu bilir. Rize İmam Hatip mezunu olan Ziraat Bankası’nın Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Tayyip Erdoğan’a yüzde yüz bağlıdır. Dolayısı ile Erdoğan’a ters gelecek bir işi asla yapmaz. Yapıyor ise ABD vatandaşı Ören, Saray tarafından gözden çıkarılmış denilebilir.”

“SİZ REİSÇİ DEĞİL, DOLARLA MAAŞÇISINIZ!”

Sabahattin Önkibar, “Belli ki Tayyip Erdoğan, Mücahit Ören’in Fetullah Gülen’e elçi olarak gönderdiği Nuh Albayrak’ı dinlemiş ve hakkında gereken kanaatı fazlasıyla edinmiştir” iddiasında bulunarak şunları yazdı:

“FETÖ karşıtlığı kabadayılığı yapan Fuat Uğur ile Cem Küçük, Nuh Albayak’ı dinleyin ve Mücahit’in 13 Temmuz günü atığı Tweet’i sorgulayın bakalım... Yapamazsınız çünkü siz Reisçi değil, dolarla maaşçısınız!”