Magazin
21 Oca 2024 14:25 Son Güncelleme: 21 Oca 2024 14:43

Fuat Ergin ve Sagopa Kajmer arasında küfürlü kavga! "Kadın ve çocuk dövdüğünü de unutmadık"

Hiphop dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer ve Fuat Ergin sosyal medya üzerinden sinkaflı küfürlerle kavga etti.

Ünlü rapçiler Fuat ve Sagopa Kajmer X'te birbirine girdi.

Fuat Ergin ve Sagopa Kajmer arasında yine gerginlik yaşandı. Sosyal medya hesabından kendisini etiketleyerek paylaşım yapan Sagopa Kajmer'e ağır hakaretler eden Fuat, "Bildiğin her şeyi benden öğrendin. Kadın ve çocuk dövdüğünü de unutmadık" ifadelerini kullandı.

Sagopa Kajmer olarak tanınan Yunus Özyavuz da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımına ünlü rapçi Ceza'yı da ekleyen Sagopa Kajmer, Fuat Ergin'e "Kendini bizimle kıyaslama" diyerek bazı iddialarda bulundu.

"BEN VE CEZA İLE KENDİNİ KIYASLAMA"

Sagopa Kajmer şunları söyledi:

"Ben ve @ceza_ed ile kendini kıyaslama bu 1. Osmanlıca sözlükler karıştırıp söz yazma bu 2. Ayrıca bana ne mikrofon aldın ne de müzik programı aldın bu 3 Bir de;şu s...K şarkını dinle Fuat - Rast Gel Kazara (Official Video) https://youtu.be/dKQTsRhCOoM?si=48PjPwjC1x-rta6g @YouTube aracılığıyla"

Sagopa Kajmer paylaşımına Fuat Ergin'in 4 yıl önce YouTube'da yayımladığı "Fuat - Rast Gel Kazara" klibini ekledi.

"TARİKAT T...ŞAĞI YALAMIŞ KARİYERİN"

Sagopa Kajmer'in mesajını alıntılayan Fuat Ergin ise son derece sert bir paylaşım yaptı. Ağır hakaretlerde bulunan Fuat Ergin, Sagopa Kajmer'in kariyeri ile ilgili iddialarda bulunarak, "S..k senin tarikat t..şağı yalamış kariyerindir. Asıl sana söylenecek sözleri bana atıp g.ünü kurtarmaya çalışma sözlük ve müzik hırsızı da sensin. Beni arayıp şarkılarını dinlettiğini daha anlatmadım. Bildiğin her şeyi benden gördün. İlk nağmeleri de ben yaptım. Kötü kopya" ifadelerini kullandı. 

"KADIN VE ÇOCUK DÖVDÜĞÜNÜ UNUTMADIK"

Daha sonra bir mesaj daha paylaşan Fuat Ergin, "Sen önce bi ÖSS birincisi olduğunu ispat et ondan sonra raple ilgili dediklerine inansın millet. Kadın ve çocuk dövdüğünü de unutmadık. Senle kendini kıyaslayanı..." şeklinde bir paylaşım yaptı.

HAKARET DAVASI

Fuat son olarak, "o b.k çukurundan gelip hiphop-rap bilgisi sıfır olan tastikli cahillerin ettiği hakaretleri avukatım Özge hanım aracılığıyla tespit ediyoruz. hakaret davasından alacaklarımla sokak hayvanlarını doyuracağım. teşekkürler." dedi.

Sagopa Kajmer ile Fuat Ergin daha önce de mahkemelik olmuştu.