Gündem
16 Mayıs 2017 09:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:41

Fuat Avni"nin fotoğraf albümü ortaya çıktı! Atilla Taş ve Enes Kanter de var!

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, Fuat Avni isimli Twitter hesabını kullanan firari Said Sefa'nın fotoğraf albümüne ulaşıldı.

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, örgüt tabanını yönlendirmek için kullanılan Fuat Avni isimli Twitter hesabını kullanan firari Said Sefa'nın fotoğraf albümüne ulaşıldı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre albümde, Said Sefa'nın Ahmet Altan, Enes Kanter, Ekrem Dumanlı ve Atilla Taş gibi isimlerle çekilmiş fotoğrafları yer alıyor.



Fotoğraflarda Zaman'ın eski yöneticisi Mehmet Kamış da bulunuyor. Karelerden birinde Said Sefa'yla birlikte olan Atilla Taş, tahliye edildikten sonra yeniden cezaevine konulmuştu.



Fuat Avni'nin albümünde soyadını 'Gülen' olarak değiştirip örgüt elebaşısı için 'canımı veririm' diyen basketbolcu Enes Kanter de yer alıyor. Kanter'in Said Sefa'nın ofisini ziyaret etmesi dikkat çekiyor.



Ahmet Altan ile Said Sefa'nın baş başa yaptıkları bir görüşmenin fotoğrafı da başsavcılığın ele geçirdiği albümde yer alıyor. Firari Said Sefa hakkında ağırlaştırılmış müebbet isteniyor.