Televizyon
18 Oca 2016 09:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

Friends bir eksik toplanacak, o isim gelmiyor!

Televizyon tarihinin en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Friends'in oyuncu kadrosunun iki saatlik özel bir program için yeniden bir araya geleceğini duyurulmuştu.

Ünlü Friends dizinde Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry, Londra'daki tiyatro oyununun provaları nedeniyle dizi oyuncularının yıllar sonra yeniden biraraya geleceği programa katılmayacak.

BBC Türkçe'nin haberine göre Perry'nin sözcüsü, "Matthew bir şeyler kaydedip gönderebilir" dedi veoyuncunun dizinin yaratıcısı James Burrows hakkındaki düşüncelerini paylaşmayı istediğini ifade etti.

ARZU EDİLEN GİBİ BİR BULUŞMA OLMAYACAK

US Weekly dergisinden Lisa Kastelertold açıklama üzerine "Friends hayranlarının arzu ettiği gibi bir yeniden buluşma maalesef olmayacak" dedi.



Perry'nin Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matt LeBlanc'ın NBC televizyon kanalında 21 Şubat'ta yayınlanacak programa katılması bekleniyor.

Friends dizisi 10 sezon oynadıktan sonra 2004'te son bulmuştu.

OYUNU KENDİ SAHNEYE KOYUYOR

Matthew Perry'nin Friends hayranlarını üzen açıklamasına neden olan tiyatro oyunu ise The End of Longing adını taşıyor. 2 Şubat'ta Londra'da ilk kez sahnelenecek oyunun senaryo yazarı da yine Matthew Perry'nin kendisi.

Kara komedi türündeki oyun, orta yaşlarına gelmiş ve bunalımda olan insanların toplandığı bir barı konu alıyor.