Gündem
10 Oca 2017 17:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:22

Fransız şarkıcının 'Reina' şarkısı tepki çekti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi.

Fransız şarkıcı Frederic Fromet, yılbaşı gecesi İstanbul'da Reina'ya yapılan terör saldırısı sonrası hazırladığı korkunç sözleri olan şarkı büyük tepki çekti. Fromet kara mizah yapmak istediği şarkısında "İstanbul'da Reina'da bomba patladı hepsi öldü. Onlar için güzel bir yılbaşı oldu." sözlerine yer verdi.

Şarkının sözlerinde Nice'teki ve Berlin'deki terör saldırıları da yer aldı. Şarkının sözleri ise şöyle: "Bombalama eylemi İstanbul'da çok güzel geçiyor. Hele Reina'da. Eğer bizden bir kurban varsa problem .Ama yoksa ölenler bizim için problem değil. Türkler ağlamalı zırlamalı güzel bir yılbaşı geçirdi. Sıcak diskotekte oynarken bomba patladı ve hepsi öldü. Güzel bir yılbaşı. Suriye'desiniz ama kendi derdinizle uğraşın" Şarkıcının 'Macarena' olarak bilinen hareketli şarkının üzerine yazdığı sözlerle böyle hassas bir konuda mizah yapması tepki topladı.

Beşiktaş'taki gece kulübünde yılbaşı gecesi terör saldırısı düzenlenmiş ve 39 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıya dünyaca ünlü sanatçılar tepki göstermiş ve Türkiye'nin yanında oldukları mesajını paylaşmıştı.