Spor
21 Ağu 2023 23:51 Son Güncelleme: 22 Ağu 2023 00:02

Fransız basınından dev iddia: Sergio Ramos, Beşiktaş yolunda

Transferleriyle taraftarını memnun edemeyen siyah-beyazlılar ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınında Sergio Ramos'un Beşiktaş'a transfer olacağı öne sürüldü.

Fransız devi PSG’den serbest kalmasının ardından kendine takım arayan İspanyol yıldız Sergio Ramos’un Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi.

UMDUĞUNU BULAMADI

Suudi Arabistan kulüpleri, ABD ekipleri ve Türkiye’den Galatasaray ile görüşen ancak istediği teklifleri alamadığı ifade edilen Sergio Ramos, Beşiktaş’ın teklifini kabul etmeye hazırlanıyor.

MEKSİKA'DAN DA RET YEDİ

Fransız basınından Foot Mercato’da yer alan habere göre son olarak Meksika’da Club America kulübü ile görüşen Sergio Ramos ve menajeri olan ağabeyine, “Burada istediğiniz teklifi alabilmenize imkan yok” yanıtının verilmesinin ardından İspanyol yıldız, rotasını Beşiktaş’a çevirdi.

Aynı haberde Galatasaray’ın da Ramos ve ağabeyi ile temasa geçtiği ancak İspanyol yıldızın maddi isteklerinden dolayı sarı-kırmızılıların geri adım attığı belirtilirken; Beşiktaş’ın transferi bitirmeye yakın olduğu ifade edildi.