FOX'tan yeni iddialı dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var?

FOX, iddialı kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisini duyurdu... Yeni sezonda izleyiciyle buluşacak olan 'Elbet Bir Gün' dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanırken, okuma provalarına da başlandı.

FOX'tan yeni iddialı dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var? - Sayfa 1

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni sezon dizisi 'Elbet Bir Gün'ün oyuncu kadrosu tamamlandı.

17
FOX'tan yeni iddialı dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var? - Sayfa 2

Çekimlerine çok yakında başlanacak dizinin Arnavutköy’de gerçekleştirilen okuma provalarında ekip olarak ilk kez bir araya gelen oyuncuların, heyecanı objektife de yansıdı.

27
FOX'tan yeni iddialı dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var? - Sayfa 3

Birbirinden başarılı oyuncular Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk dizinin başrollerini paylaşırken onlara Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç gibi deneyimli isimler eşlik edecekler.

37
FOX'tan yeni iddialı dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var? - Sayfa 4

SIR VE GİZEM DOLU HİKAYE

Hazırlıkları son hız devam eden dizide; Feride (Sinem Ünsal), can korkusuyla eniştesi Cemil’in (Ömer Genç) yanından kaçtıktan sonra adını Gizem olarak değiştirmiştir.

47