Gündem
01 Tem 2011 18:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:31

FOX'TA GÖREV DEĞİŞİMİ! FOX'UN YENİ TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ KİM OLDU?

FOX Türkiye'de görev değişimi yapıldı. Yeni sezona yönelik olarak yapılan değişiklikte kim Türkiye Genel Müdürü oldu?

FOX TV Türkiye Genel Müdürlüğüne Pietro Vicari atandı.

İşte görev değişikliği ile ilgili News Corp.’tan yapılan açıklama..

Avrupa Televizyon İstasyonları Ofisi bugün Sayın Pietro Vicari’nin FOX Türkiye Genel Müdürü olarak atamasını duyurmuştur.

Sayın Pietro Vicari, Ocak 2009’dan bu yana ulusal karasal yayın ağında COO olarak görev yapmaktadır.

Sayın Pietro Vicari, Huzur Radyo TV Anonim Şirketi ("FOX Turkey ") ve Alliance Yapım Ltd Şirketi kuruluşlarında Genel Müdür olarak görev yapacak ve bu iki şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupa Televizyon İstasyonları Ofisi İcra Kurulu Başkanı Sayın Tom Mockridge’e bağlı olarak çalışacaktır.

Sayın Gary Davey, Almanya Sky’da Programlar Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmek üzere Türkiye’deki yöneticilik görevinden istifa etmiş olup, Sayın Pietro Vicari, Genel Müdürlük görevini devralmıştır.

Mr Mockridge, atama ile ilgili yorumlarını şu şekilde ifade etmiştir:

"FOX Türkiye Pietro Vicari’nin yönetiminde hızlı bir büyüme ve gelişme dönemine girmiştir. News Corporation, kanalın programlar ve mali performans bakımından kaydettiği ilerlemeyle gurur duymaktadır. Sayın Vicari’nin şirketi bu yeni heyecan verici büyüme döneminde yönetecek olmasından mutluluk duymaktayız."

Sayın Pietro Vicari ise atama ile ilgili " FOX Türkiye takımı kanalımızı hem eğlence hem haberde Türkiye’de en üst düzeyde rekabet eden kanallardan biri yapmak için çok çalıştı. Biz Türkiye pazarına yüzde yüz inanıyoruz ve bu görevi üstlenmekten dolayı heyecanlıyım." demiştir.