Televizyon
13 Şub 2024 10:48 Son Güncelleme: 13 Şub 2024 10:53

FOX'ta değişim: Canlı yayında NOW oldu

Daha önce açıklanan FOX'taki değişim dün akşam gerçekleşti. Kanalın logosu ana haberle birlikte değişerek NOW oldu, kanalın yeni ismi ile de bir tanıtım yayınlandı.

FOX TV logo değişikliğine gitti. Kanalın ismi de değişerek Now oldu.  Daha önce açıklanan FOX'taki değişim dün akşam gerçekleşti. Kanalın logosu ana haberle birlikte değişerek NOW oldu, kanalın yeni ismi ile de bir tanıtım yayınlandı.

RTÜK tarafından da daha önce onaylanan değişim dün akşam gerçekleşti. FOX Ana Haber'le birlikte kanalın yeni ismi NOW olarak değişti.

Kanalın isim değişikliğinin sebebi Disney grubunun FOX’u satın alırken isim hakkını belli bir süreliğine alması. Bu süre dolduğu için de dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de ilgiyle izlenen kanalın adı değişti. 

Kanaldaki değişim ile ilgili bir de tanıtım hazırlandı.

FOX TV HAKKINDA
FOX, The Walt Disney Company'nin sahibi olduğu Fox Networks Group (Walt Disney Doğrudan Tüketiciye ve Uluslararası/Disney Türkiye)'nin Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulmuştur.

Mart 2019'da diğer 21st Century Fox kanalları ile birlikte The Walt Disney Company tarafından 71,3 milyar dolar karşılığında satın alınmıştır. 

ETİKETLER
#fox tv #now tv