Televizyon
03 Nis 2017 11:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

FOX TV'nin yeni dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor?

FOX’un yeni dizisi Savaşçı'nın yayın tarihi belli oldu

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Volkan Kocatürk ve Mirsad Herovic’in üstlendiği, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı, FOX’un merakla beklenen yeni dizisi Savaşçı, 9 Nisan Pazar günü saat 20.00’de ekran macerasına başlıyor.

Yaklaşık bir yıl süren hazırlık çalışmalarının ardından hayata geçirilen ve Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan SAVAŞÇI, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında bir ilk olacak!

Bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Kopuz Albay (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkışlarıyla tekrar bir araya gelir ve göreve başlar. Artık, üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

İşte, Savaşçı'nın ilk bölüm fragmanı!