Fox TV'nin iddialı dizisine bomba isim! En son Gülperi'de oynamıştı

En son Gülperi dizisinde rol alan yıldız oyuncu, Fox TV'nin iddialı dizisi 'Hayat Gibi' ile çok yakında ekranlara döneceği müjdesini verdi.

Fox TV'nin iddialı dizisine bomba isim! En son Gülperi'de oynamıştı - Sayfa 1

Yeni sezonda 'Yasak Elma', 'Kadın', 'Bizim Hikaye' ve 'Savaşçı' gibi birçok başarılı projeyi izleyici ile buluşturan Fox TV, 'This Is Us' isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olan 'Hayat Gibi' dizisi için de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan gibi ünlü isimleri bulunduran dizide, en son 'Gülperi' dizisinde gördüğümüz güzel oyuncu da yer alacak.


110
Fox TV'nin iddialı dizisine bomba isim! En son Gülperi'de oynamıştı - Sayfa 2

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı Hayat Gibi dizisi, 2019 yılında izleyici ile buluşacak.


210
Fox TV'nin iddialı dizisine bomba isim! En son Gülperi'de oynamıştı - Sayfa 3

Daha önce 'Güldür Güldür Show' ve 'Yalan Dünya' gibi dikkat çeken projelerde yer alan ve son olarak Show TV ekranlarının sevilen dizisi 'Gülperi'de bir moda evinde kendini oynayan İrem Sak, 'Hayat Gibi' dizisinde Olgun Toker’in canlandıracağı karakterin eşi olacak.


310
Fox TV'nin iddialı dizisine bomba isim! En son Gülperi'de oynamıştı - Sayfa 4

Geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülenen Sak, muhabirlerin, “Yeni bir proje var mı?” sorusuna “Yakın zamanda ekranlarda olacağım” diyerek müjdeli haberi vermişti. Hayat Gibi dizisinin konusu ise şöyle;


410