Fox TV'nin eski spikeri Nazlı Tolga'ya şantaj şoku! İfşa etmekle tehdit etti

Ünlü spiker Nazlı Tolga'nın ablasının sevgilisi ayrılık kararı sonrası canavara dönüştü. Önce Eda Tolga ile uğraşan Hakan Öztürk sonra da Nazlı Tolga'ya sardı. Ünlü spiker şantaj şokuyla karşı karşıya kaldı. Hakan Öztürk bilgisayarını ele geçirdiği Nazlı Tolga'yı 'ifşa' etmekle tehdit etti...

Fox TV'nin eski spikeri Nazlı Tolga'ya şantaj şoku! İfşa etmekle tehdit etti - Sayfa 1

Gazeteci Nazlı Tolga'nın ablası Eda Tolga, şiddetli geçimsizlik yaşadığı sevgilisi Hakan Öztürk'ten ayrılma kararı aldı.

117
Fox TV'nin eski spikeri Nazlı Tolga'ya şantaj şoku! İfşa etmekle tehdit etti - Sayfa 2

Sabah'ın haberine göre; ayrılığı kabullenemeyen sevgili Hakan Öztürk, Eda Tolga'ya yönelik hakaret ve tehdit içeren mesajlar göndermeye başladı. Tehditlere boyun eğmeyen abla Eda Tolga, Aile Mahkemesine başvurarak eski sevgilisine yönelik uzaklaştırma kararı talep etti.

217
Fox TV'nin eski spikeri Nazlı Tolga'ya şantaj şoku! İfşa etmekle tehdit etti - Sayfa 3

Konuta ve iş yerine yaklaşmama cezası

Mahkeme, Öztürk'ün 2 ay süreyle Tolga'nın konutuna ve iş yerine yaklaşmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

317
Fox TV'nin eski spikeri Nazlı Tolga'ya şantaj şoku! İfşa etmekle tehdit etti - Sayfa 4

Eda Tolga'dan sonra Nazlı Tolga'ya sardı

Karar sonrası daha fazla öfkeye kapılan Hakan Öztürk iddiaya göre bu kez Eda Tolga'nın ablası Nazlı Tolga'ya yönelik hakaret ve tehdit içeren mesajlar göndermeye başladı.

417