Medya
29 Ağu 2022 09:18 Son Güncelleme: 29 Ağu 2022 11:20

Fox TV'den yeni yayın dönemi sürprizi! Doğan Şentürk, Halk TV'den kimi transfer etti?

İsmail Küçükkaya, 10 yıl boyunca görev aldığı Fox TV’den ayrılmış ve Halk TV'ye transfer olmuştu. Bu kez Halk TV'den Fox TV'ye sürpriz bir transfer haberi geldi. 

Ekonomi yorumları ve özel haberleriyle son yılların öne çıkan gazetecilerinden biri olan Ozan Gündoğdu, bir süredir hafta içi her sabah 'Neden-Sonuç' programında Türkiye ve dünya ekonomisini Seda Selek ve Mehmet Tezkan ile birlikte değerlendiriyordu. Başarılı haberci Ozan Gündoğdu bu sabah ekranlarda yoktu. Seda Selek, Gündoğdu'nun yeni bir kanalda yoluna devam edeceğini duyururken bomba transfer haber Ozan Gündoğdu'nın sosyal medya hesabında ortaya çıktı. Gündoğdu twitter'da FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün paylaşımını retweetledi; "Yeni yayın dönemi sürprizsiz olmaz.. Ozan Gündoğdu artık ⁦ @FOXhaber⁩ ‘de #Görengözlerkulübü ne hoşgeldin ⁦@ozngndgdu"

OZAN GÜNDOĞDU KİMDİR?
Ozan Gündoğdu, 1989 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Ekonomi sayfasında editör olan Ozan Gündoğdu BirGün Gazetesi'nde yazmaktadır. 2018 yılından beri yer aldığı görevinin yanı sıra freelance olarak İktisat ve Maliye Öğretmenliği yapmakta.

Lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı. Van depreminin ardından bölgeye giderek gönüllü yaz okulu öğretmenliği yaptı.

Ozan Gündoğdu, Halk TV'de yayınlanan ‘Kayda Geçsin’ programında yorumcu olarak yer aldı. Bir dönem Özlem Gürses'in sunduğu programa Murat Ağırel ve Timur Soykan ile yorumcu olarak katıldı. Daha sonra 'Neden-Sonuç' programında Türkiye ve dünya ekonomisini Seda Selek ve Mehmet Tezkan ile birlikte değerlendirdi.

Gündoğdu, 2021 yılında Zeynep Gündoğdu ile hayatını birleştirdi.