Televizyon
14 Şub 2020 12:53 Son Güncelleme: 14 Şub 2020 12:56

FOX'tan yeni program! Sunuculuğunu kim yapacak?

FOX TV'de yepyeni bir program izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. FOX İç Yapımlar'ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen programın çekimleri yakında İstanbul’da başlayacak.

Sunuculuğunu 26 yıldır köpek eğitmenliği yapan Ali Yeşilırmak’ın, yönetmenliğini ise Aylin Durandal’ın üstleneceği 'Dostumun Dünyası', her hafta farklı köpeklerin ve sahiplerinin sıra dışı hikayelerini FOX izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Köpeklerin algı yolunu açarak onlarla doğru iletişimi kurmak için yapılması gerekenleri konu alan programda izleyiciler, köpeklerin sorunlarına, sorunun kaynağına inilerek geliştirilen çözümlere ve mutlu sonlara tanık olacaklar.

Geçtiğimiz Ekim ayında hayatını kaybeden yetenekli köpeği Max ile tüm Türkiye’ye ismini duyuran başarılı eğitmen Ali Yeşilırmak, Max’in fenomen haline gelme hikayesini de programda anlatacak.

Farklı davranış sorunları gösteren köpeklerin sahipleri ile bir araya gelecek Yeşilırmak, sorunları tek tek çözmeye çalışırken, dostlarımızın dünyasına da ayna tutacak.

Yavru eğitimi, çocuklarla iletişim, köpeklerin sosyalleşmesi, farklı evcil hayvanlarla uyum gibi birçok konunun işleneceği programda, yardıma muhtaç sokak hayvanları konusunda da farkındalık yaratılmaya çalışılacak.

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen ve çekimleri yakında İstanbul’da başlayacak program, evcil dostların dünyasında neler olup bittiğini merak edenler için benzersiz bir rehber olacak.

'Ali Yeşilırmak ile Dostumun Dünyası', çok yakında FOX’ta!