Televizyon
08 Mayıs 2019 13:11 Son Güncelleme: 08 Mayıs 2019 14:34

Fox TV'den yeni bir yarışma! Jüride hangi ünlü isimler var?

Sektörün saygın şefleri jüri koltuğunda oturacak.

Yapımcılığını Provizyon Medya’nın üstlendiği; Amerika, Hollanda ve Belçika’da yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen yemek yarışması 'The Taste', Türkiye’de Siemens Ev Aletleri iş birliğiyle 15 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Toplamda 12 adayın yarışacağı 'The Taste Türkiye'de tüm yarışmacılar, Siemens’in yenilikçi ve teknolojik ankastre ürünleri ile hazırladıkları birbirinden lezzetli yemekleri jüriye beğendirmeye çalışacaklar.

Sektörün saygın şefleri jüri koltuğunda!

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler.

Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak.

Her programda bir misafir şef

Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak.

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

“The Taste Türkiye”, Siemens Ev Aletleri iş birliğiyle 15 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.