Televizyon
27 Nis 2017 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Fox TV'den sürpriz karar! O dizi final yapıyor!

Fox TV ekranlarında dört sezondur devam eden dizisi final yaparak ekrana veda edecek.

Ekranların en uzun soluklu dizisi O Hayat Benim kısa bir süre sonra final yaparak ekrana veda edecek.

Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray,Keremcem,Oya Başar,Sinan Albayrak, Ahu Sungur ve Zerrin Sümer gibi ünlü oyuncuların rol aldığı O Hayat Benim 131'inci bölümde izleyicileri veda edecek.

Önceki gün dizi oyuncusu Sinan Albayrak son sahnesi çekilince bir veda konuşması yaptı.

 

Bizi izlediginiz, bizi sevdiginiz icin tesekkürler.. #ohayatbenim @ahusungur1 @makbulemeyzinogluofficial @keremcem @sinanadiguzell @ezgiasaroglu @gorkemgonulsen @sevdahanimmm @aysenazatakol

Sinanalbayrak (@sinantayminalbayrak)'in paylaştığı bir gönderi (

)

FİNAL ÖNCESİNDE NELER YAŞANDI?

Efsun ve Arda’nın boşanma davası görülürken içeri sürpriz bir isim girdi Efsun’un bir an umutlanmasını sağlayan bu isim, ne yazık ki mutlu çiftin severek ayrılmasına mani olmadı. Efsun ve Arda boşanır. Yine de kalpleri beraberdi. Zeynep’in onları ayırdıktan sonraki ilk eylemiyse Arda’yı hemen nikah günü alması için tehdit etmek oldu. Volkan’sa Zeynep ve Zühal’in karıştırdığı işleri artık öğrenmişti. Zeynep tarafından reddedilmeyi içine sindiremeyen Volkan, Kısmetsiz Mahallesi’ndeyse bir yangın tehlikesi yaşandı. Bu şok edici olayın failiyse Ganimet’ti! Bu sırada Zeynep’in planlarını alt üst eden bir gelişme yaşandı. Zeynep ne yapacağını bilemezken Volkan’dan gelen ikinci darbeyle şoke oldu. Bu durum, Arda ve Efsun’u da beklenmedik olayların içine itti ve Efsun bir kez daha Arda’yı kurtarmak için kendini bir maceranın içinde buldu!