Televizyon
02 Oca 2017 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:20

Fox TV'de yeni bir reality program! 'Kaybolan Çiçekler'i hangi ünlü ekran yüzü sunacak? (Medyaradar/Özel)

Fox TV ekranlarında yeni yılda yeni bir reality program start alıyor. Kaybolan Çiçekler isimli programda kayıp çocuklar bulunmaya çalışılacak.

Yeni yılda Fox Tv’de yeni bir reality program başlıyor. Kayıp çocukları ve onların bulunmasını konu edinen programın yapımcılığını çok sayıda başarılı program ve diziye imza atan Ahmet Bayram’a ait ABT Yapım üstlendi.

Programın sunuculuğunu ise deneyimli ekran yüzü İnci Ertuğrul yapacak.

Deneyimli bir kadro ile yayın hayatına hazırlanan  “ Kaybolan Çiçekler ” programının Haber Müdürlüğünü deneyimli Eyüp Karasakal ve Recep Eser birlikte yürütürken, Bulut Mülhim istihbarat servisinden sorumlu olarak görev yapacak. Branşlarında uzman muhabirler Ertan Kılıç, Penbe Koç, Murat Sönmez ve kameramanlar Resul Bandırma ile Baki Kahraman da programın başarısı için ter dökecek.



İNCİ ERTUĞRUL KİMDİR?

Trabzon Akçaabat’ta doğan İnci Ertuğrul ilk, orta ve lise eğitimini Akçaabat’ ta tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Ertuğrul TRT’nin açmış olduğu ‘Spikerlik’ sınavıyla mesleğe adım attı.

TRT’deki eğitiminin ardından Türkiye’nin ilk özel radyosu olan Radyo Anki’de 3 yıl program sunucusu ve yapımcısı olarak görev aldı.Bu dönemde Jülide Gülizar, Tuna Huş gibi usta isimlerden meslek içi  eğitim almaya devam etti. Aynı dönemde TRT GAP’ta çeşitli programlarda sunuculuk yaptı.

1993 yılında  TGRT’de çalışmaya başladı.O dönemde özel TV’lerın yayın yasağı nedeniyle 3 ay boyunca Londra_Reuters binasından gerçekleştirilen yayınlarda görev aldı. ‘Hayırlı Günler’ adlı sabah canlı yayın kuşağı, ‘Gençlerle’ adlı tartışma programlarının yanı sıra pek çok TV programında ve özel yayıda görev alan İnci Ertuğrul TGRT FM’de de çeşitli programlar sunarak  radyo yayıncılığını  sürdürdü…

Ardından TGRT Haber merkezinde ‘Spiker’ olarak çalışmaya başladı.   Ana Haber Bülteni sunuculuğu da dahil buradaki görevi 9 yıl sürdü.

Haber Spikerliğinin yanında Türkiye Gazetesinde ‘İnci Ertuğrul ve Renkler’ adlı sayfada 4 yıl boyunca yazılar yazıp pek çok özel röportaja imza attı.

‘İnci Ertuğrul Sizin Sesiniz’ adlı , sosyal konuların ele alındığı ve kayıp insanların arandığı  programla yeniden program sunuculuğuna dönüş yaptı. Yayınlandığı 4 yıl içerisinde  678 kayıp insan bulunarak bir rekora imza atılan program TGRT,FOXTV,FLASH TV ve son olarak da STAR TV’de yayınlandı.

Bir süre televizyonculuğa ara veren İnci Ertuğrul bu dönemde özel bir üniversitede dersler vermeye başladı.

CİNE 5’de ‘İnci Ertuğrul ile Rengarenk’ adlı kadın kuşağıyla tekrar ekrana döndü. Ardından beş yıl süreyle  TRT Haber’de hafta sonları canlı yayınlanan ‘İnci Ertuğrul ile Haber Tadında’ adlı programı sundu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve  İstanbul Aydın Üniversitesinde Öğretim Görevlisi  olarak çalışmasının yanında;  Özel Etkinlik sunumları ve ‘Etkili ve Doğru İletişim, Etkili ve Güzel Konuşma’ konularında eğitimlerini sürdürmektedir.  Evli ve bir kız çocuk annesidir.

MEDYARADAR/ÖZEL