Televizyon
18 Ara 2020 09:25 Son Güncelleme: 18 Ara 2020 09:31

Fox TV'de flaş gelişme! Hangi dizi reyting canavarına yem oldu?

Fox TV ekranlarında yayınlanan dizi reytinglerde istenilen sonuçları elde edemeyince final kararı çıktı.

Televizyon dünyasındaki reyting yarışı birçok dizinin ekrana veda etmesine neden oluyor. Bir yandan yeni diziler yayına başlarken diğer yandan sezona iddialı başalayan diziler final kararı alıyor. Final kararı alan dizilerden biri de Fox Tv'de yayınlanan Zümrüdüanka oldu.

Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu otantik atmosferde çekilen dizi 26. bölümde final yapma kararı aldı. Zümrüdüanka 23. Bölüm 16 Aralık çarşamba günü yayınlanmıştı. Alınan karara göre yeni yılın ilk haftasında Zümrüdüanka ekrana veda edecek.

Zümrüdüanka neden final yapıyor?
Pastel Film tarafından hazırlanan Zümrüdüanka dizisi sezona oldukça iddialı başlamış ve uzun süre yüksek reyting oranlarıyla yayına devam etmişti. Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün yapımcısı olduğu Zümrüdüanka otantik bir atmosferi olan Kapadokya'ya da çekiliyor. Bu hafta 23. bölümü yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyordu.Zümrüdüanka'nın kalan 3 bölümünü dizinin ilk yönetmeni olan Serhan Şahin çekecek.

Güçlü rakiplerle yarışamadı
Fox Tv'de Çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizi Zümrüdüanka 26. Bölümde Zümrüdüanka 23. Bölüm reytingleri de dizi ekibini sevindiremedi. Zümrüdüanka dizisi son bölümüyle reyting sıralamasında ilk 10'a giremedi. Yeni dizilerin başlaması ve çarşamba akşamları güçlü rakiplerle yarışan Zümrüdüanka daha önceki başarısını yakalayamadı. Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz, Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman, Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderin'dir dizileri de çarşamba akşamları Zümrüdüanka'nın yarıştığı diziler arasında.