Gündem
27 Şub 2016 16:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Fox Tv spikerinden evlilik kararı!

Hafta içi her gün Fox TV'deki 'Çalar Saat' programını yapan İsmail Küçükkaya Sözcü gazetesinden Yüksel Şengül'e verdiği röportajda evleneceğini açıkladı.

Küçükkaya, "Annemin ve annelerin bu isteğini artık hayata geçirmeye karar verdim. Evet, yakın bir zamanda evleneceğim" ifadelerini kullandı.

Küçükkaya kendisini de "Atatürkçü" olarak tanımlarken röportajda özetle şunları söyledi:

-Anneniz Halise Hanım ve sizi seven tüm anneler hayatınızda bir önemli değişiklik daha yapmanızı  istiyorlar

-Son iki yıldır anneler yuva kurmamı, çoluk çocuğa karışmamı istiyorlar. "Artık senin bu ülkeyi seven, dürüst, çalışkan ve Atatürkçü çocukların olmalı" diyorlar. İlk defa buradan duyurmak istiyorum. Annemin ve annelerin bu isteğini artık hayata geçirmeye karar verdim. Evet, yakın bir zamanda evleneceğim.

- İsmail Küçükkaya kendini nasıl özetler?

-Atatürkçüyüm, anneler başımın tacıdır, kadın haklarına inancım tamdır, özgür gazetecilikten yanayım.

- Korkuyor musunuz?

Evet, korkuyorum. Çünkü işsiz kalabilirim, sokakta dayak yiyebilirim, canıma kastedebilirler... Korkuyorum ama korkuma teslim olmuyorum. Yalnız ben, sen, biz değil, yabancı ülkeler de endişeli. Ortadoğu'da istikrarın olması için sağlıklı bir Türkiye'nin olması gerekiyor.

- Hakkınızda soruşturmalar açılıyor mu, davalar var mı?

Paralel yapıyla ilgili açılan bir soruşturmada başmüfettiş Yunus Nadi Bey beni aradı. Paralel yapı belli bir süre beni dinlemiş. Dolayısıyla mağdur olduğum bu soruşturma devam ediyor.

- Fox TV gözaltında mı?

Bazı malum kanallar ne yapsa da ceza verilmiyor. Ancak Fox TV en küçük bir şeyde hemen cezalandırılıyor. Televizyon dünyasındaki Fox'la medya dünyasındaki Sözcü birbirine çok benziyorlar. Çünkü her iki kuruluşun da tek derdi habercilik. Ankara'yla bağlantılı ticaret yapmıyorlar, iş yapmıyorlar.