Medya
23 Ağu 2022 19:20 Son Güncelleme: 23 Ağu 2022 19:43

Fox Tv ile yollarını ayırdı: İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi belli oldu

Fox TV ile yollarını ayıran İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye transfer oldu.

Halk TV, kadrosuna flaş bir ismi kattı. Kanalın patronu Cafer Mahiroğlu, deneyimli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Halk TV’ye transfer olduğunu duyurdu.

ÖNCE İSİM VERMEDİ

İlk paylaşımında isim vermeyen Mahiroğlu, “Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma,adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik.Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin” ifadelerini kullandı.

"GİZEM BANA GÖRE DEĞİL"

Mahiroğlu bir sonraki paylaşımında ise, ismini vermediği kişinin İsmail Küçükkaya olduğunu belirtti.

"Sevgili Halk TV  izleyicileri, az önce  isim vermeden  Halk TV'de yeni başlayacak bir arkadaş  için  tweet attım” diyen Mahiroğlu, “Biraz  gizem  olsun  istedim ama gizem galiba bana göre değil. Hoşgeldin İsmail Küçükkaya” sözleriyle ünlü gazetecinin Halk TV kadrosuna katıldığını açıkladı.

İLK YAYIN 12 EYLÜL'DE

Öte yandan Odatv’ye konuşan İsmail Küçükkaya, haftanın 5 günü sabah programı yapacağını aktardı. Her hafta Cuma günü de “prime time” olarak adlandırılan en çok izlenen saatlerde akşam programı gerçekleştireceğini dile getiren Küçükkaya, “12 Eylül’de başlıyorum” dedi

"ÇOK YAKINDA SABAH BULUŞMALARIMIZ BAŞLIYOR"

Küçükkaya, geçtiğimiz günlerde twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tatil bitiyor. Sabah buluşmalarımız başlıyor. Çok yakında" ifadelerini kullanmıştı.