Diziler
04 Oca 2023 22:46 Son Güncelleme: 04 Oca 2023 23:03

FOX TV apar topar bitirme kararı aldı! Seyirciler şaşkına döndü

FOX TV ekranlarında yayınlanan bir TV dizisi daha final yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda aynı kanalda yayınlanan ''Kusursuz Kiracı, Darma duman ve Tozlu Yaka'' gibi dizilere de final kararı verilmişti. İşte final yapacak yeni dizi...

Son dönemde peş peşe ekrandan final haberleri geliyor. Özellikle FOX TV'deki dizilerden genel final haberleri seyircileri çok üzüyor. Bir dizi için daha final kararı verildi.

Medyapım’ın 2 sezondur FOX için çektiği “İyilik” dizisi için kanal yönetimi final kararı verdi. FOX TV'nin ''İyilik dizisi'' için dev bütçeler ayırdığı biliniyordu.

NEDEN TUTMADI?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ''İyilik dizisi'' reytinglerde beklenen ilgiyi görmedi. Seyirci ve hikaye arasında bağlantı kurulamadı. Yayınlanan her bölümünde ''İyilik Dizisi'' reyting kaybetmeyi sürdürdü. Kanal yönetimi de final kararı vermek zorunda kaldı.

FİNAL KARARI ÖNE ÇEKİLDİ

Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş'ın başrollerinde yer aldığı ''İyilik dizisi'' için 30.bölümde final kararı verilmişti. Ancak kanal yönetimi karar değişikliğine giderek dizinin 27.bölümde finaline karar verdi.