Televizyon
28 Oca 2013 15:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:41

FOX SPORT GALATASARAYLI MELO'YU 'HAFTANIN KÖTÜSÜ' İLAN ETTİ

Fox Sport kanalı, Beşiktaş derbisinde rakibine tüküren Brezilyalı Melo'yu yerden yere vurdu..

Brezilya’nın Fox Sport kanalı spor dünyasının her hafta öne çıkan isimlerini belirlediği internet sitesinde bu hafta Galatasaraylı Felipe Melo’ya da yer verdi.

‘İyi, kötü, güzel’ başlığıyla haftanın bu kategorilere layık isimlerini seçen FOX Sport, dünyada haftanın ‘en iyi’ sporcusu olarak Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda kupayı kaldıran ve bu turnuvada 3 kez üst üste şampiyonluğa ulaşan Sırp Novak Djokovic’i seçti.

‘Güzel’ kategorisinde yine bir tenisçiye yer verilirken, sezonun ilk grand slaminde tek kadınlarda zafere ulaşan ve Avustralya Açık’ta geçen senenin ardından bir kez daha şampiyon olan Belaruslu Victoria Azarenka haftanın ‘en güzeli’ olarak belirlendi.

‘Kötü’ kategorisi ise Türkiye’den bir futbolcuya gitti. Süper Lig’de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçta rakibinin yüzüne tükürdüğü gerekçesiyle oyundan atılan Felipe Melo haftanın en kötü hareketine imza atan isim olarak tespit edilirken, sarı kırmızılı oyuncu bu hareketiyle FOX Sport tarafından haftanın kötüsü ilan edildi.