Televizyon
02 Eyl 2010 17:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

FOX HABERİ YÖNETENLER TRİBÜNDEN SAHAYA İNDİ! HABERCİLİK BUDUR!

Takvim yazarı Bekir Hazar bugünkü yazısında Fox Ana Haber'in başarısından söz etti. Peki neler yazdı?

Takvim yazarı Bekir Hazar, haber refleksinden ötürü Fox Haber'den büyük övgüyle söz etti. Hazar'a göre Fox TV yöneticileri tribünden sahaya indiler.

Haberci tribünde değil sahada olmalı

Hazar, FOX Haber'in sahaya çıkarak çok daha üretken işlere imza attığını söylerken Hanefi Avcı röportajına dikkat çekiyor:

"Fox haberi yönetenlerin tribünden sahaya indiğini görüyorum bu aralar... Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk resepsiyondan calı yayına çıkarken, Haber koordinatörü Murat Keskin, Hanefi Avcı ile röportaja oturuyor.

Yönetime yeni dahil olan Lütfiye Pekcan'ı Tekirdağ'da Başbakan'ı takip ederken görüyor sonra bir bakıyoruz Hatay'da Kılıçdaroğlu ile beraber.

Yöneticilerden Enis Ersoy Deniz Baykal ile muhabbet ederken Kubilay Tümen de Mersin'de Kürşat Tüzmen'le kanseri köpekbalığı yiyerek nasıl yendiğini konuşuyor.

Tülay Öçten de bakan Bülent Arınç ile hasbıhal ediyor... Herkes bir yerlerde... Yurda dağılmışlar... Ne güzel işte habercilik bu... Yönetenler bile alanda savaşıyor, masa başında pipo tüttürmüyor. Böyle devam ederse Fox haber her birinin bu piyasada marka değeri olan haber müdürlerinin artılarına artı katacak demektir... Yıllardır hep söylediğim bir konu var."

Can Dündar FOX Haber'in kapısından dönmüş meğer
Bekir Hazar'ın yazısındaki bir kulis bilgisi de hayli ilginç. Meğer NTV'nin ana haberlerini sunacak olan Can Dündar az daha FOX Haber'le el sıkışıyormuş:

"Fox haberde yağ var, un var, şeker var, ekip de var ama helva bir türlü tam olmuyor. O da anchorman eksiğinden kaynaklanıyor... Meğer aylardır gizlice Can Dündar ile görüşüyorlarmış. Bunu duyduğumda inanamadım. Çünkü Can haber sunmaya karşıydı. Ancak Doğan Şentürk'ü arayıp görüşmenin doğru olduğunu öğrenince şaşırdım.

Meğer Can Dündar Fox'un siyaset ağırlıklı 23.00 haberlerini sunmaya sıcak bakarken birden devreye NTV girmiş... Yıllardır NTV'de program yaptığı için kanalından gelen ana haber anchormanlığını geri çevirememiş Can Dündar... Fox transfer bombasını patlatıyormuş da haberimiz yokmuş.

Can Dündar'a bu kadar yaklaşmışken onu elden kaçırmak üzücü olmuştur sanırım. Çünkü Can Dündar yıllardır birçok kanalda anchorman olarak adı gündeme gelen biri.
Hep kaçıyordu bu tekliflerden. Tam kabul ettirmişken NTV'ye kaptırmak can sıkıcıdır bilirim."

ETİKETLER
#fox haber