Fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! Bu kareden önce hayatının teklifini etmiş!

Mucize Doktor'un çekimlerinden ara bulan oyuncu Taner Ölmez, sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile Belçika'ya gitti. Önceki gün sevgilisiyle aşk pozunu paylaşan ve binlerce beğeni alan Ölmez'in o fotoğrafı çektirmeden önce sevgilisine evlilik teklifi ettiği ortaya çıktı.

Fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! Bu kareden önce hayatının teklifini etmiş! - Sayfa 1

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir merakla izlenen Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile yurt dışına çıktı.


111
Fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! Bu kareden önce hayatının teklifini etmiş! - Sayfa 2

Ölmez, Belçika'da köprü üzerinde sevgilisine evlilik teklifi etti ve 'Evet' cevabını aldı. 

211
Fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! Bu kareden önce hayatının teklifini etmiş! - Sayfa 3

EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Çekimlerden ara bularak Çeşmioğlu ile yurt dışına giden Ölmez, sosyal medya hesabından Belçika'nın tarihi şehri Brugge'daki bir köprünün üzerinde çektikleri aşk dolu pozunu paylaştı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin bu fotoğraftan önce evlilik kararı aldığı ortaya çıktı. Bir süredir birlikte olduğu Çeşmioğlu'na evlilik teklifi eden Ölmez, karşılığında da 'Evet' cevabını aldı.

311
Fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! Bu kareden önce hayatının teklifini etmiş! - Sayfa 4

3 MİLYON TL'YE EV ALDI

Birkaç haftadır hakkında evlilik haberleri çıkan Taner Ölmez, yaz aylarında Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturmayı planlıyor. Mucize Doktor'dan haftalık 30 bin TL kazanan oyuncu, kazancını gayrimenkule yatırarak 3 milyon TL'lik ev aldı. Taner, evlilik öncesi aldığı evini Bağdat Caddesi'nden tercih etti.

411