Gündem
20 Nis 2011 15:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:15

FOTOĞRAFÇI GELDİ, MUHABİR ÇIKTI! SOHBETİ ''ÖZEL HABER'' OLARAK SERVİS YAPTI!

24'te Ekrana gelen Güzel Oyun programının çekimlerine fotoğrafçı olarak gelen kişi hangi gazetenin muhabiri çıktı? Röportajı nasıl kaydetti?

Trabzon’da Güzel Oyun programının çekimleri sırasında çekim yapılan Trabzonspor Müzesi’ne fotoğrafçı olarak çağırılan kişi HaberTürk Gazetesi’nin muhabiri çıktı. 24 Spor Müdürü Ali Okancı, röportaj teklifini kabul eden Trabzonspor’un efsanevi teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı ile söyleşi esnasında fotoğraf çektirmek istedi. Müzeye çağırılan fotoğrafçı fotoğrafları çektikten sonra röportaj bitene kadar bekledi. Ardından Ahmet Suat Özyazıcı’nın, Ali Okancı ile yaptığı sohbeti kendi yapmış gibi göstererek gazetesine ‘Özel Haber’ olarak servis yaptı.
 
HaberTürk Gazetesi spor sayfasında Özel Haber olarak yer verilen röportaj 24 Spor Servisi’nin yaptığı röportajdı. Haberin gazetede yer almasının ardından 24 Spor Müdürü Ali Okancı’nın telefonla ulaştığı muhabir “Ali abi ne var ki bunda? Röportajın sadece bir kısmını kullandım” dedi.
 
İşte HaberTürk Gazetesi’ne özel verilmiş gibi gösterilen ama aslında Ahmet Suat Özyazıcı’nın 26 Nisan’da Güzel Oyun programında yayınlanacak olan, 24 Spor Servisi’ne yaptığı ‘özel’ açıklamaların kısa video görüntüsü…

Video Link:  http://kanal.yirmidort.tv/basin/i-medya_haberleri/muhabir.mpg