'Flört' polemiği büyüyor... "18 yaşındaydım ve bana yaklaşmaya çalıştı..."

Ünlü müzisyen Moby ile oyuncu Natalie Portman arasındaki 'flört polemiği' giderek büyüyor. Biri geçmişte sevgili olduklarını ileri sürerken diğeri de bunu yalanlayıp "Rahatsız edici bir biçimde benimle yakınlaşmaya çalıştı" diye konuştu.

'Flört' polemiği büyüyor... "18 yaşındaydım ve bana yaklaşmaya çalıştı..." - Sayfa 1

Müzisyen Moby'nin anılarını kaleme aldığı otobiyografi kitabı Then It Fell Apart, kelimenin tam anlamıyla olay yarattı. Kitabında, Natalie Portman ile 90'ların sonunda sevgili olduklarını ileri süren Moby "O 20 ben 33 yaşındaydım" diye yazdı. Portman ise "Biz onunla sevgili değildik. Üstelik ben o zaman liseden yeni mezun olmuş 18 yaşında bir kızdım" diye yanıt verdi.

110
'Flört' polemiği büyüyor... "18 yaşındaydım ve bana yaklaşmaya çalıştı..." - Sayfa 2

Natalie Portman, Harper's Bazaar dergisinin İngiltere baskısına verdiği röportajda Moby'nin iddiaları hakkında "Ben çok daha farklı bir şey hatırlıyorum, henüz liseden mezun olduğum bir sırada yaşı benden büyük bir adamın bana rahatsız edici bir şekilde yaklaştığını" dedi.

210
'Flört' polemiği büyüyor... "18 yaşındaydım ve bana yaklaşmaya çalıştı..." - Sayfa 3

Natalie Portman, Harper's Bazaar dergisinin İngiltere baskısına verdiği röportajda Moby'nin iddiaları hakkında ""Ben çok daha farklı bir şey hatırlıyorum, henüz liseden mezun olduğum bir sırada yaşı benden büyük bir adamın bana rahatsız edici bir şekilde yaklaştığını" dedi.

310
'Flört' polemiği büyüyor... "18 yaşındaydım ve bana yaklaşmaya çalıştı..." - Sayfa 4

Moby paylaşımına: "Not: Natalie'nin benimle çıktığı için pişman olmasına tamamen saygı duyarım, açıkçası ben olsam ben de duyardım sanırım, ancak bu kısa süren romantik tarihimizdeki gerçekleri değiştirmiyor" diye devam etti.

410