Polemik & Kulis
10 Tem 2017 17:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

Flash TV'de flaş gelişme! Arkadaşını vuran sunucu kovuldu mu? (Medyaradar/Özel)

Flash TV’nin ünlü sunucusu Gökhan Taşkın, kızağa çekildi. Taşkın’ın kanaldan gönderilip gönderilmeyeceği henüz bilinmese de yerine Mustafa Yenigün’ün bakmasına karar verildi.

Televizyon ekranlarının sivri dilli sunucusu Gökhan Taşkın, zorunlu izne çıkarıldı. Flash TV yönetimi, alkollü bir şekilde, ruhsatlı silahı ile arkadaşını topuğundan vuran Taşkın’ın yerine ekranlardan ayrılma kararı alan Mustafa Yenigün’ü geçirdi.

YENİGÜN DOĞRULADI
Yenigün kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada yaşanan gelişmeyi doğruladı ve, “Son dakika gelişen Gökhan Taşkın’ın malum durumu sebebiyle kısa bir süre onun görevini kabul ettim. Bir ahde vefa diyelim” ifadelerini kullandı. Medyaradar’a gelen ilk duyumlara göre; Gökhan Taşkın’ın geleceği ile ilgili son karar izin dönüşü verilecek. Ancak yönetimde durumla ilgili ciddi rahatsızlık var.



ÖNCE KABUL ETMEMİŞTİ
Cuma akşamı Beyoğlu'nda sabaha kadar eğlenen Gökhan Taşkın, eğlence dönüşü Fırat Karadayı isimli arkadaşını topuğundan vurmuştu. Olayın ertesi günü Medyaradar'a yaptığı açıklamada iddiaları reddeden ünlü sunucu, görüntülerin ortaya çıkması ile iyice zor duruma düşmüştü. Taşkın daha sonra olayın sarhoş kafayla, kaza sonucu meydana geldiğini belirtip durumun fazla büyütüldüğünü savundu.

MEDYARADAR/ÖZEL