Medya
11 Kas 2022 20:07 Son Güncelleme: 11 Kas 2022 20:38

Flash Haber TV ünlü ekonomistle anlaştı! Hangi görevi yürütecek?

Cüneyt Akman TELE1 ekranlarında "Zamanın Ruhu" adlı isimli programı sunmaktaydı. Akman Flash Haber TV'ye transfer oldu.

TELE1 ekranlarında her pazar akşamı "Zamanın Ruhu" adlı programla izleyicilerinin karşısına çıkan deneyimli gazeteci ve ekonomist Dr. Cüneyt Akman, Flash Haber TV ile anlaştı.

Kanalın Genel Koordinatörlüğü ve İstanbul Temsilciliği görevlerine getirilen Akman, aynı zamanda "Zamanın Ruhu" adlı programını da burada sürdürecek. Zamanın Ruhu, Flash Haber ekranlarında yine pazar günü saat 21:00'da izleyiciyle buluşacak.

CÜNEYT AKMAN KİMDİR?

Türkiye’nin en değerli ekonomistlerinden Cüneyt Akman 1958 İstanbul doğumlu olup, Boğaziçi Üniversitesi, Ekonomi lisans eğitiminin ardından; İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi’nde yüksek lisans ve doktora eğitimi almıştır.


Gazetecilik kariyerine 1981 yılında Dünya Gazetesi’nde başlamış; 41 yıllık çalışma hayatı süresince çok sayıda gazete ve yayın kuruluşunda farklı görevlerde bulunmuştur.

Cüneyt Akman aynı zamanda İstanbul Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi’nde akademisyenlik, çeşitli kurum ve kuruluş bünyesinde danışmanlık ve yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

YAZDIĞI DÖRT KİTABI VAR

Akman uzun yıllardır Haber Türk, Halk TV, Tele 1 gibi ulusal kanallarda TV programcılığının yanı sıra köşe yazarlığı ile de öne çıkmaktadır. Kahrolsun İstibdat Yaşasın Hürriyet, Marksist Kriz Kuramları Işığında Küresel Kriz, Bu Karanlıktan Çıkış Var!, Bireysel Yatırımcının Rehberi olmak üzere dört kitabı bulunmaktadır.