Radar Hattı
29 Oca 2009 17:24 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:30

FLAŞ!..FLAŞ!..SHOW TV'DE BÜYÜK KAVGA!..ALİ KIRCA KİMLERLE NEDEN KAPIŞTI?..KIRCA ANA HABER BÜLTENİ'NE ÇIKMAYACAK MI?..(MEDYARADAR-ÖZEL)

Show TV'de az önce büyük bir kavga yaşandı.Ali Kırca ile yönetim arasındaki anlaşmazlığın nedeni ne?..Ali Kırca "Ana haber bültenine çıkmayacağım" restini neden çekti?...

Show TV anchormani Ali Kırca ve ekibinin hazırladığı Siyaset Meydanı'nda bu akşam 1 Şubat 1999'da kaybettiğimiz Barış Manço anısına bir program yayınlanacaktı.Programa birçok ünlü isim davet edilmişti.


Programın canlı yayınlanması planlanmıştı.Ancak yönetim Yemekteyiz isimli programı Siyaset Meydanı'na tercih ederek yayını 00.30'a kaydırınca Ali Kırca geçen hafta yayınlanan Ergenekon programının tekrar banttan yayınlanmasını istedi.Bu akşam çekimi yapılacak Barış Manço programının ise yarın akşam yayınlanması gündeme geldi.


Ancak yönetim bu kez yarın akşam için programın yayın saatinin 23.30 olduğunu açıklayınca ipler koptu.


Ali Kırca bu durumu "saygısızlık" olarak nitelendirdi ve yayın saatinin düzeltilmemesi halinde ana haber bültenine çıkmama kararını Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'a bildirdi.


Kırca şu anda Genel Yayın Yönetmeni Murat Demirel ve kurmayları ile birlikte kanalın dışında toplantı yapıyor.


Gelişmeler MEDYARADAR'da olmaya devam edecek...