Radar Hattı
12 Tem 2008 13:09 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:09

FLAŞ!..FLAŞ!..HABER KANALI 24'TE KRİZ VAR!..HABER MÜDÜRÜ İLE SUNUCU BİRBİRİNE GİRDİ!..İŞTE MÜTHİŞ KAVGANIN PERDE ARKASI!..

Haber kanalı 24'te sular bir türlü durulmuyor.Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Hoş'un ayrılmasından sonra ilk kriz patlak verdi.Haber müdürü Yüksel Altuntaş ile sunucu,seslendirmeci ve muhabir Fatih Er'in kavga sebebi ne?...

Yayına başladığı günlerde hedefini önce NTV ve CNNTÜRK'ten sonra 3.haber kanalı olmak,daha sonra da birinciliğe oynamak üzerine kuran haber kanalı 24 bünyesindeki krizler yüzünden "habercilik" yapamaz oldu.


Başarılı muhabirler,başarılı moderatörler birer birer kanaldan koptu.Kanalın isminden logosuna kadar herşeyinde adı olan,moderatörlük sistemini kanala getiren Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Hoş da yaşananlar yüzünden kanalla yollarını ayırmak zorunda kaldı.


Ve işte tüm bunların yaşandığı kanalda bir kriz de haber müdürü Yüksel Altuntaş ile Dış Haberler muhabiri olan ve aynı zamanda seslendirmecilik ve sunuculuk görevlerini de yapan Fatih Er arasında patlak verdi.


Haber müdürü Yüksel Altuntaş,izinler dolayısıyla ortaya çıkan boşluk nedeniyle Er'den gece bültenlerini sunmasını istedi.


Ancak Er bu talebi,"Ayrıcalık yapıyorsunuz.Seslendirme yapıyorum.Haberleri hazırlıyorum,sunuyorum.Yeterince yoruluyorum.Ben evli barklı adamım.Başka biri bu işi yapsın" diyerek geri çevirdi.


İsteğinin yerine getirilmemesine sinirlenen Haber Müdürü Altuntaş,"Burada benim sözüm geçer.Sunmuyorsan gidersin" diyerek muhasebeyi aradı ve Er'in çıkış belgelerinin hazırlanmasını istedi.


Çıkış belgeleri hazırlanan ve kanal ile yollarını ayırma hazırlığı yapan Fatih Er ile haber müdürü Yüksel Altuntaş arasında patlak veren krize kanalın genel yayın yönetmen vekilliği görevini yürüten Cengiz Er müdahil oldu.


Devreye giren Er "Adam da ben alırım,adam da ben atarım" diyerek Fatih Er'in çıkış belgelerini yırttı.


"Ya o,ya ben" restini çeken Yüksel Altuntaş bakalım ne yapacak?. Bir süre öncesinde olduğu gibi kanal ile yollarını ayıracak mı?..


Gelişmeler Medyaradar'da olmaya devam edecek.


MEDYARADAR-ÖZEL