Radar Hattı
23 Ağu 2006 12:37 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...ALİ KIRCA´NIN OĞLU ÇAKMAK YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA DAYAK YEDİ!!!

İnternette dolaşan seks videosu nedeniyle kötü günler geçiren ünlü anchorman Ali Kırca´nın oğlu Çağdaş, tatil yaptığı Bodrum´da Gülaylar Kuyumculuk´un ortaklarından Burhan Gülay ile kavga etti. Oğul Çağdaş Kırca´nın burnu kırıldı.

Unlü anchorman Ali Kırca, sanal alemde dolaşan seks videosu nedeniyle yaşadığı zor anların ardından bu kez oğlu Çağdaş Kırca´nın kavgasıyla sarsıldı. Kırca´nın burnunun da kırıldığı olay şöyle gelişti: Bodrum´da tatil yapan Kırca, yemek sırasında Gülaylar Kuyumculuk´un ortağı Burhan Gülay´ın masasındakilerden çakmak istedi.

Kırca, aldığı çakmağı hızlı bir şekilde geri attı. Bunun üzerine sinirlenen masadakiler ile Kırca arasında tartışma çıktı. Kırca küfürler etmeye başlayınca, masada bulunan Gülay ve arkadaşları Kırca´yı feci şekilde dövdü. Oğul Kırca´nın burnu kırıldı. Taraflar, kavga sonrası polis gelince uzlaşmaya vardı ve birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Telefonla ulaştığımız Burhan Gülay olayı doğruladı. Gülay, `Ne kullanmış bilmiyorum ama Kırca´nın kafası iyiydi. Bizim masamıza gelip bize terbiyesizlik yaptı. Herhalde babasının düştüğü zor duruma üzülmüştü. Biz onun Ali Kırca´nın oğlu olduğunu sonradan öğrendik. Bizden özür dileyince de olay tatlıya bağlandı´ dedi.