Gündem
13 Mar 2011 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

FLAŞ İDDİA; DOĞAN MEDYA GRUBU'NUN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ Mİ?

Doğan Medya Grubu'nun ‘yılan hikâyesine' dönen satışında imzaların atıldığı iddia edildi

Edinilen bilgilere göre üç yabancı grubun yarıştığı satışta ipi Amerikalı KKR (Kohlberg Kravis Roberts & CO) ile Ülker Grubu’ndan (Yıldız Holding)  oluşan konsorsiyum göğüsledi. Resmi açıklamanın önümüzdeki hafta, büyük olasılıkla pazartesi günü yapılması bekleniyor…

Aydın Doğan’ın medya imparatorluğu dağılıyor mu?

Ulaşılan bilgilere göre; bu sorunun yanıtı ‘evet’. Geçen yılın sonunda başlayan ve artık yılın hikayesine dönen satışta imzalar atıldı ve Doğan Grubunun bazı şirketleri resmen el değiştirdi. Hangi şirketlerin satıldığı şimdilik belirsizliğin korusa da, kulislerde bunların Kanal D, Cnntürk  ve Star televizyonları, Milliyet, Vatan ve Posta gazeteleri olduğu konuşuluyor.

Doğan Grubunda bu olayı teyid eden çok ilginç bir olay yaşandı. Cumartesi günü beklenmeyen bir şekilde Doğan Yayın Holding yönetimi toplu olarak Bağcılar’daki Doğan Medya Center’ı ziyaret etti. Oldukça duygulu olduğu gözlemlenen şirket yöneticilerinin tavırları çalışanları da şaşırttı. Ayrıca Aydın Doğan’ın yakın çevresine devirle ilgili açıklamayı 14 Mart haftası yapacağını söylediği öğrenildi.