Polemik & Kulis
01 Nis 2010 13:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

FLAŞ! FLAŞ! MEDYARADAR'DAN ATV BOMBASI! HANGİ ÜST DÜZEY YÖNETİCİ GÖREVİNDEN ALINDI?

Turkuvaz Medya Grubu'nun Sabah-atv'yi satın almasından itibaren atv'de görev yapmakta olan deneyimli bir yönetici şok bir kararla görevinden alındı. İşte o isim ve işte çalışma arkadaşlarına gönderdiği veda mektubu...

atv Avrupa’nın Genel Müdürü Murat Erker yönetim tarafından görevinden alındı.Daha önce Çalık Holding’te Kurumsal İletişim’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Erker, bu göreve 2008 yılının Haziran ayında Turkuvaz Medya Grubu yönetimi tarafından getirilmişti.Erker ayrılığını çalışma arkadaşlarına bir mesajla duyurdu.İşte o mesaj...  

Sevgili mesai arkadaşlarım.
 
24 Haziran 2008 tarihinde atandığım ATV Avrupa Genel Müdürlüğü’nden yönetimin takdiri ile ayrılmış bulunuyorum. Bu zaman zarfında ATV Avrupa, 4üncü kanal konumundan zirveye oturmuş, 9,8 olan pazar payını 18’e çıkararak Avrupa kanalları içinde içerik olarak da en saygın ve nitelikli kanal haline gelmiştir.
2010 yılının ilk üç ayında ise ticari olarak, 2007 yılı reklam gelirlerini %30 dolulukla aşarak hedeflerini gerçekleştirmiştir. ATV Avrupa’nın sosyal sorumluluklarını yerine getiren, eğlendiren bilgilendiren ve yönlendiren ciddi bir TV kanalı olarak algılanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkürü bir borç biliyorum.
 
Özellikle Avrupa kanallarının hiç birinde olmayan sayıda ürettiğimiz programların teknik desteğini sağlayan Turkuvaz Teknik Hizmetlerin tüm çalışanlarına, şimdiye kadar alışık olmadıkları bir yoğunlukla karşılaşan ve buna rağmen bize ellerinden gelenin en iyisini yaparak koşan muhasebe departmanına, sabah akşam balina kasa arabalarımızı milimetrik manevralarla park eden ulaştırma servisine ve tüm bu değişim sırasında bana çok büyük destek olan bir aile ortamı ve huzuru içinde çalıştığım ATV Avrupa’nın 16 kişilik ailesine ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
 
Tüm ayrılıkların hüzünlü olması doğaldır ama medya mensubunun kaderi de bu sahada yürünen yolların sürekli olarak bir yerlerde kesişmesidir.
 
İş yüzünden istemeden kırmış olduğum veya farkında olmadan yaptığım ve herhangi birinizi inciten bir davranışım olduysa haklarınızı helal ediniz.
 
Hepinizi saygıyla selamlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.  
 

Murat D. ERKER