Gündem
11 Şub 2009 13:44 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:32

FLAŞ!.. FLAŞ!.. FUTBOLDA YASAK AŞK BOMBASI!.. AZİZ YILDIRIM YASAK AŞK MI YAŞIYOR?.. PEKİ KİM BU GENÇ VE GÜZEL SEVGİLİ?

Spor dünyasına bomba gibi bir haber düştü... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Kokteyl Life Dergisi'nin, kendisine gelen ihbarlar doğrultusunda yola çıktığı ve Aziz Yıldırım'ın 28 yaşında bir güzelle aşk ilişkisi yaşadığını ortaya çıkardığı belitildi...


Büyük bir kulübü yönettiği için göz önünde olmak istemeyen Aziz Yıldırım'ın, sevgilisine Riva'da aylık 3 bin dolara bir villa tuttuğu ve sevgilisini oraya yerleştirdiği öne sürüldü.


Kokteyl Life Dergisi'nde yer alan haber şöyle:


KİM BU GENÇ VE GÜZEL SEVGİLİ?


Özel bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışan esmer güzeli, Aziz Yıldırım'ın talimatı üzerine işten ayrıldı ve bütün zamanını Riva'daki muhteşem villada geçiriyor.


Aziz Yıldırım, yaklaşık 8 aydır yasak aşk yaşadığı sevgilisinin bütün ihtiyaçlarını ise kendisi karşılıyor. Bu aşkın ilk hediyesi olarak da sevgiliye 0 kilometre bir otomobil ve bir pırlanta seti alınmış.


HAFTANIN BİRKAÇ GÜNÜ RİVA'DA


Haftanın birkaç gününü sevgilisine ayıran Yıldırım, bu aşkın duyulmaması için de bir hayli titiz davranıyor.


34 H..... plakalı cipinin devamlı Riva'da görüldüğü, çevre sakinlerinin bu ilişkiye yakından tanık olduğu, ama Aziz Yıldırım'ın ricası üzerine kimseyle paylaşmadığı da gelen bilgiler arasında...


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın spor dünyasında adeta bomba etkisi yapan bu haberle ilgili nasıl bir yol izleyeceği daha şimdiden merak konusu oldu. (gazeteport)