Polemik & Kulis
01 Şub 2011 14:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! TV8 ''CANDAŞ TOLGA IŞIK'' DEFTERİNİ KAPATTI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

TV8 dün geceyarısına dek süren olaganüstü toplantıda Candaş Tolga Işık konusunda nihai kararını verdi.İşte detaylar...

’Çocuk minicik bir bebeğe, öz abisi kız kardeşine, komşunun karısına-kızına tecavüze yelteniyor’ diye yazdı, Posta Gazetesi’nin yazarı Candaş Tolga Işık…
Geçen Perşembe yayımlanan bu "ırkçılık" kokan yazı, bu gazetecinin de genç kariyerinde tüm dengeleri alt üst etti. Candaş Tolga Işık kelimenin tam anlamıyla kariyerinin intiharını yaptı.
Yurt genelinde Kürt kökenliler protesto gösterileri düzenliyor. Doğan Medyası ise "sesiz" kalıyor, skandala adeta "ortak" oluyor. 
Adeta köşeye sıkışan Candaş Tolga Işık, yazarlığına son verilmesinin yanı sıra program yaptığı TV8 kanalında da krize neden oldu… Ekrana çıkartılmaması yönündeki baskıların artması üzerine Candaş Tolga Işık inşaat sektörünün "Ağa"sına sığındı.
TV8’deki "Bunu Konuşalım" adlı programının da sponsoru olan inşaat sektörünün dev ismi "Ağa", televizyon kanallarındaki ve gazetelerdeki üst düzey yöneticileri telefonla arayarak Candaş Tolga Işık’a karşı kampanya oluşturulmaması için "ricacı" olduğu öğrenildi.

TV8 "Candaş Tolga Işık" Defterini Kapattı..!

Programlarının tanıtımı durdurulan Candaş Tolga Işık, İcra Kurulu’nun dün gece yarısına dek süren olağanüstü toplantıda nihai kararını verdi. Ve bu akşam ekrana gelmesi gereken Candaş Tolga Işık’ın sunduğu "Bunu Konuşalım" yayın akışından çıkarıldı.
Bu arada, Gökmen Karadağ’ın yönettiği, Prof. Dr. Haluk Şahin, Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak ve Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık’ın sürekli yorumcu olarak katıldığı 8.Gün programının tv8 sayfalarındaki tanıtım fotoğrafından da Candaş Tolga Işık’ın fotoğrafı çıkartıldı.

MEDYARADAR/ÖZEL